Webdesign en development Alphen aan den Rijn

ARTIFEX MEDIA

Fideliohof 12

 2402 ES Alphen a.d. Rijn

E: info@artifexmedia.nl

T: 085 301 560 6

 
 

 

 

Maatwerk websites en online-diensten in Alphen

 Artifex Media in Alphen aan den Rijn verzorgt online-diensten voor ondernemers in het MKB en ZZP'ers.

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe website of is uw huidige website verouderd en toe aan een make-over met nieuw webontwerp en meer mogelijkheden? Of wilt u nieuwsbrieven versturen of uw website optimaliseren? Artifex Media helpt u verder.

Wij zijn gespecialiseerd in online ontwikkeling, online marketing en webredactie.

 

 

Websitespecialist in je eigen gemeente Alpen

Natuurlijk kun je voor aanpassingen aan je website of online-diensten overal terecht. Maar een specialist in je eigen gemeente is wel zo prettig. Artifex Media is gevestigd en werkzaam in Alphen aan den Rijn. De lijntjes zijn kort, zodat we u altijd snel van dienst kunnen zijn.

 

 

Wij bieden de volgende diensten aan:

 

Maatwerk ontwikkeling

Ontwerp en ontwikkeling van websites, webshops, apps, webapplicaties, plugins en koppelingen (API's).

Online marketing

E-mail marketing, Social media marketing, Adverteren met Adwords.

Webredactie

Content management, SEO teksten, SEO vertalingen, Social media updates en webcare.

 

Bekijk onze diensten
Features

Zij gingen u voor

 

 
https://www.artifexmedia.nl/portfolio
https://www.artifexmedia.nl/portfolio
 
Bekijk portfolio

Ook voor u een passende oplossing!

Voor ieder budget bied we een passende oplossing. De websites die wij maken, zijn altijd responsive. Dat betekent dat ze op ieder apparaat goed te bekijken zijn. Of dat nu op een smartphone, tablet of pc is. Afhankelijk van uw wensen bouwen wij uw website op, met een eigen webontwerp en zoveel mogelijk geoptimaliseerd voor de zoekmachines, zoals Google. Een website kan bestaan uit enkele pagina's, maar ook modulair worden uitgebreid met bijvoorbeeld een webshop en betalingssysteem. Ook kunnen video's worden geïntegreerd en is een koppeling met social media mogelijk.

 

Verstuur uw eigen nieuwsbrief

Nieuwsbrieven zijn een uitstekende manier om klanten aan uw bedrijf te binden en hen te informeren over nieuwe mogelijkheden of om aanbiedingen onder de aandacht te brengen. Artifex Media regelt dit voor u. Wij zorgen ervoor dat uw mailing of nieuwsbrief online wordt bezorgd bij de adressen in uw mailingbestand. Ook maken wij desgewenst een passende lay-out die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf.

Website onderhoud

Incidenteel of op abonnementsbasis verzorgen wij het onderhoud van uw website. Met periodieke updates van de software of andere noodzakelijke aanpassingen of toevoegingen. Veel kunt u zelf doen in onze Joomla-websites. Het CMS (content management systeem) is eenvoudig, zodat u gemakkelijk zelf de teksten kunt aanpassen of nieuwe foto's kunt toevoegen.

 

 

Klanten in Alphen

Natuurlijk wilt u graag dat uw bedrijf vindbaar is via Google. Liefst overal, maar toch zeker in uw eigen gemeente! Artifex Media helpt u om zichtbaar te worden op internet. Op verschillende manieren zorgen wij ervoor dat uw website geoptimaliseerd wordt en dat u ook lokaal goed vindbaar bent via de zoekmachines.

 

 

Online visitekaartje

Uw website is uw online visitekaartje. Bedenk dat u geen tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken. Dat betekent dat uw website goed moet zijn! Artifex Media maakt graag een mooi web- ontwerp voor uw website of webwinkel.

 

 

Uw steunpunt in Alphen

Heeft u interesse in een van onze diensten? Bel of mail ons met uw vragen. En als u dat prettiger vindt maken wij graag vrijblijvend een afspraak met u om alle wensen door te nemen.