Webdesigner Alphen aan den Rijn

Design Depot
Hoogewaard 67
2396 AE Koudekerk aan den Rijn
T 06- 57 59 49 55
E info@thedesigndepot.nl
W https:/thedesigndepot.nl

logo design-depot

Webdesigner Alphen aan den Rijn

Design Depot bouwt websites. Maar niet zomaar websites. Websites met gevoel en oog voor detail. Een site die aansluit bij jouw bedrijf, project of visie. Websites zijn er zat tegenwoordig. Om écht op te vallen is het handig om die unieke feel te hebben op jouw website. Net dat ene wat jouw potentiele klanten kan verleiden voor jou te kiezen.

Design Depot heeft jarenlange ervaring met alle aspecten die bij het bouwen van een website komt kijken. Hierdoor kunnen we net dat beetje extra bieden. We bouwen bijvoorbeeld niet alleen websites, maar ook webshops, blogs, online magazines, databases en, indien gewenst, kunnen we zelfs een eigen CMS voor je bouwen.

Design Depot heeft jarenlange ervaring met alle aspecten die bij het bouwen van een website komt kijken. Hierdoor kunnen we net dat beetje extra bieden. We bouwen bijvoorbeeld niet alleen websites, maar ook webshops, blogs, online magazines, databases en, indien gewenst, kunnen we zelfs een eigen CMS voor je bouwen.

Niet alleen websites

Naast websites kunt u bij Design Depot ook terecht voor al uw grafisch designwerk. We hebben ruime ervaring met het ontwerpen van logo's, huisstijlen, visitekaartjes, eigen website ontwerp, ontwerp voor apps en zelfs voor trouwkaarten e.d.

Van beeldscherm tot druk. Bij Design Depot bent u verzekerd van kwaliteitswerk. We komen altijd bij u langs om uw wensen door te spreken en stellen het ontwerp af op uw wensen en onze ervaring. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Hiernaast leveren we nog een aantal aanvullende diensten. Hieronder vindt u een greep uit onze werkzaamheden

Onze diensten

Webdesign

Webdesign

Een website is de online uitstraling van uw bedrijf. Uw klanten kunnen u makkelijk vinden via de zoekmachines en krijgen een helder beeld van uw werkzaamheden. De mogelijkheden voor het maken van een website bij Design Depot zijn zeer breed; maar een greep uit onze zekerheden:

 • Onze websites zijn uniek, we maken alles zelf en geen vooraf ingestelde thema's
 • We passen het CMS-systeem aan op uw wensen. Zo bent u altijd verzekerd van een snel werkende site met een makkelijk te hanteren CMS-systeem
 • Al onze websites zijn 100% responsive. Of u of uw doelgroep uw site nu bekijkt op een laptop, desktop, tv, tablet of zelfs op een smart-tv. Ze zien er altijd even mooi uit en de uitstraling blijft hetzelfde.
 • Persoonlijke service: we komen bij u langs om alle mogelijkheden door te spreken
 • Kwaliteit: Onze jarenlange ervaring verzekert u van kwaliteit
 • Betaalbaar: Onze prijzen worden vooraf altijd helder gecommuniceerd
 • AVG-ready: Al onze websites zijn helemaal klaar voor de AVG-wet
 • SEO
Grafisch ontwerp

Grafisch Ontwerp

Logo's en huisstijlen staan voor een eigen identiteit, of anders gezegd: een corporate identity. Essentieel om op te vallen bij (potentiële) klanten en in het scheppen van vertrouwen bij relaties.
Design Depot levert divers zakelijk en persoonlijk drukwerk. We verzorgen o.a:

 • Logo's
 • Huisstijlen
 • Visitekaartjes
 • Briefpapier
 • Magazines
 • Afsprakenkaartjes
 • Geboortekaartjes
 • Trouwkaarten
 • Rouwkaarten
 • Illustraties
webshops

Webshops

Denk je erover om een webshop te gaan beginnen? Of is je huidige webshop toe aan een nieuw ontwerp? Design Depot kan het volledige proces voor je regelen. We hebben ruime ervaring in het bouwen, opzetten én inrichten van webshops. Naast het bouwen, helpen we je ook met in het inrichten van je webshop, het schrijven van pakkende productomschrijvingen, het maken van mooie foto's etc. Met Design Depot ben je verzekerd van een webshop die scoort.

Bestaande website

Bestaande websites

Heb je al een website waar je tevreden over bent? Design Depot kan je helpen om je website goed te onderhouden, veilig te houden en goed gevonden te laten worden. Veel mensen denken dat als ze eenmaal een website hebben, het daarna wel zo'n beetje op houdt. Niks is echter minder waar. Websites zijn continue onderhevig aan nieuwe technieken, wetten en soms zelfs aanvallen. Design Depot Kan dit volledige proces voor u uit handen nemen. We optimaliseren de veiligheid van de website en houden deze ook veilig. We monitoren de werking, bijvoorbeeld of alle links nog wel werken, of er zaken zijn die de vindbaarheid in google naar beneden halen. Maar bijvoorbeeld ook het aantal bezoekers. We houden uw CMS-systeem en alle plugins + thema's up-to-date en we maken uw website op maat voor de huidige (Europese Wetgeving).

scan

Scan huidige website

Heeft u in het verleden een website laten bouwen door een vriend of familielid? En bent u er niet zeker van of dit wel helemaal gegaan is zoals dat zou moeten gaan? Geen paniek. Dit gebeurt vaker dan u denkt. De laatste jaren zijn CMS-systemen steeds gebruiksvriendelijker geworden. Een groot voordeel natuurlijk, helaas heeft dit ook een keerzijde. Er zijn heel wat sites te vinden die gebouwd zijn door een vriend, kennis of buurman die wel eens met dit bijltje gehakt heeft. Helaas blijkt keer op keer dat deze mensen niet altijd genoeg kennis op zak hebben om de website echt helemaal te maken zoals deze hoort te zijn. Met als gevolg, dat deze niet veilig is, niet goed vindbaar, of na het updaten van een thema alle aanpassingen verliest en men weer overnieuw kan beginnen. Design Depot kan uw huidige website scannen en precies zien wat er wel en niet goed gedaan is. Uiteraard kunnen we u helpen om alle problemen in uw website op te lossen zodat u weer een veilige, schone website heeft waar u trots op kunt zijn.

Design

Onze zekerheden

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid bij Design Depot. We kunnen u bijstaan bij zeer veel zaken waar een ondernemer vroeg of laat mee te maken krijgt. Heeft u behoefte aan advies? Wilt u gebruik maken van 1 van onze diensten? Of wilt u gewoon eens een kop koffie drinken om de mogelijkheden door te spreken? Schroom dan niet om contact op te nemen. We komen altijd persoonlijk kennis maken.
Onze 5 zekerheden op een rij:

 1. Design Depot kiest voor een persoonlijke aanpak; we komen persoonlijk langs en stemmen ons werk volledig af op jouw persoonlijke wensen.
 2. Design Depot levert kwaliteit; we gaan altijd voor vakwerk en stoppen pas als onze klanten tevreden zijn.
 3. Design Depot hanteert zeer concurrerende prijzen
 4. Design Depot stopt niet als de opdracht is afgeleverd. Wij blijven te allen tijde beschikbaar voor vragen en trainingen
 5. Design Depot staat voor al het designwerk onder één dak; wij kunnen de volledige communicatie verzorgen.

Bij Design Depot vind je al je designwerk onder één dak!

 

Onze gegevens

Design Depot
Hoogewaard 67
2396 AE Koudekerk aan den Rijn
T 06- 57 59 49 55
E info@thedesigndepot.nl
W https:/thedesigndepot.nl