Wordpress website laten maken Alphen aan den Rijn

Websitelight.nl 

 

Zeelandstraat 7,

2408 EZ Alphen aan den Rijn 

06 531 78759 | Kvk 70407258

 

Een Wordpress website (laten) maken in Alphen aan den Rijn. Wordpress website platform Websitelight.nl

 

Zou je wel een site willen hebben voor je bedrijf, maar houdt de techniek je tegen? Dat hoeft helemaal niet! Op Websitelight.nl kun je een site aanmaken, die direct werkt. Geen gedoe met installatie, servers, hosting. Het werkt direct. Gebouwd op het populaire Wordpress. Dat betekent dat je, als je dat wilt, later de site kunt verhuizen naar een ander hostingbedrijf en je niet vastzit aan Websitelight.nl.

Websitelight stelt je in staat om een website te maken die aan jouw wensen voldoet. Begin een blog, bedrijfswebsite, webwinkel of wat je ook maar wilt.

Met geïntegreerde optimalisatie en thema's, die geschikt zijn voor mobiele devices, kan iedereen je nieuwe website bekijken. Maak een simpele website voor je familie of verkoop wereldwijd producten; het is allemaal mogelijk.

Op onze website tref je een portfolio aan van sites. De websites variëren van one-page landing pagina’s tot uitgebreide websites.

 

/files/35053/35052219

  

Zelf je Wordpress website maken

Je kunt een website bestellen en zelf direct mee aan de gang. De website is volledig geoptimaliseerd en werkt met geweldige premium plugins. Deze website inclusief domeinnaam en hosting kost je € 98,00 per jaar! De updates; daar zorgen wij voor.  Je kunt kiezen uit een aantal standaard templates, maar je kunt ook gebruik maken van Elementor, een drag & drop pagebuilder. Dan maak je met slepen zelf de mooiste webpagina’s!

 

Een Wordpress website laten maken

Wil je de website door ons laten maken? Dat kan ook. Er is een volledig overzicht op de site met alle levels en alle opties die standaard beschikbaar zijn.

 

/files/35053/35052231

 

Als wij je website maken, dan kan dat al vanaf € 505,00 waarbij de kosten vanaf het tweede jaar € 210,00 zijn.  Uiteraard kunnen we ook foto’s maken, vormgeving verzorgen en teksten schrijven als extra mogelijkheden.

Een website is altijd inclusief premium plugins, optimalisatie, Thrive Themes drag&drop builder. En updates heb je geen omkijken naar.

Je kunt online betalen op diverse manieren. Vanaf het Pluslevel kun je kiezen voor de helft vooruit te betalen en de helft achteraf.

 

/files/35053/35052243

 

Persoonlijk contact

/files/35053/35052250

 

Vanaf het Pluslevel is persoonlijk contact inbegrepen! Vanaf ondersteuning bij het verzamelen van de content voor je site tot uitleg over gebruik van de pagebuilder. En wil je een uitgebreidere website of webtoepassing? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom! We kunnen ingewikkelde projecten op het gebied van webapps, websites, connectiviteit, kras&winacties, multisites, allemaal voor je verzorgen. Al dan niet met ons team van developers in India.

 

/files/35065/35064686In samenwerking met mijncommunicatieafdeling.nl ondersteunen we op het gebied van marketing communicatie, Vormgeving, Fotografie, Webdesign, Tekstschrijven,  Online Marketing, Social Media ondersteuning.

 

/files/35053/35052252

 

 Alle vermelde prijzen zijn excl. Btw