Stage afdeling Sales Channel Development bij BMW

ExactpiBMW Group Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop- en marketingactiviteiten van MINI, Motorrad en natuurlijk BMW in Nederland. Ieder jaar krijgen 32 HBO- en WO-studenten de kans om hun carrière een glansrijke start te geven door een stage te lopen binnen één van de Nederlandse bedrijfsonderdelen.De afdelingen waar stageplaatsen beschikbaar zijn Accounting, Compliance, Marketing, Purchasing, Sales, Market Intelligence, de Training Academy, Sales Channel Development, Brandmanagement en After Sales.Deze stage is op de afdeling Sales Channel Development.

Functiebeschrijving
Zo ziet jouw stage eruit.Op zoek naar een stage waar je daadwerkelijk waarde kunt toevoegen? Zoek niet verder.Bij de afdeling Sales Channel Development bij BMW zal je deel gaan nemen in lopende projecten en eigen taken en verantwoordelijkheden krijgen, maar ook nemen. We verwachten dat je actief deelneemt in de verschillende overlegvormen en je krijgt ruimte voor eigen inbreng.De afdeling Sales Channel Development is verantwoordelijk voor o.a.:" Door-ontwikkelen van het BMW / MINI dealernetwerk;" Het bepalen van de dealerstrategie en deze strategie tot uitvoering brengen;" Coördinatie van trainingen voor dealers;" Klantenoriëntatie / ontwikkeling klanttevredenheidsprogramma's en -rapportages." Retail Experience.Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:" Customer Services: Klantoriëntatie is één van de strategische pijlers voor BMW Group Nederland. Als stagiair ondersteun je de afdeling Customer Services bij het analyseren van bijvoorbeeld klanttevredenheidsrapporten." Business Management: de performance van het dealernetwerk heeft veel focus binnen de BMW organisatie. Binnen de afdeling Business Management ondersteun je op gebied van bedrijfsvergelijkende financiële cijfers en het maken van analyses op gebied van het dealernetwerk." Network Strategy: Voor de afdeling Network Strategy hou je je onder andere bezig met de ontplooiing van contractuele standaarden. Ook assisteer je bij de uitrol van eventuele nieuwe contracten." Retail Experience: Ondersteuning bij verschillende projecten op gebied van de ontwikkeling en verbouwingen van de dealerbedrijven.Verder heb je volop de mogelijkheden om pro actief projecten of andere werkzaamheden op te pakken. Hierbij wordt wel verwacht dat je ook zoekt naar kansen en mogelijkheden om jezelf en de afdeling te verbeteren/optimaliseren. Als leuke extra kun je nog gevraagd worden een ritje te maken in een van onze prachtige auto's.

Functie-eisen
De ideale Stagiaire heeft vooral een sterke persoonlijkheid en is continu op zoek naar verbetering en vernieuwing. Jouw profiel:" Bezig met HBO/WO opleiding, bij voorkeur richting bedrijfseconomie / bedrijfskunde / MER." Buiten dat ben je gedreven, accuraat, analytisch, creatief, initiatiefrijk, commercieel, flexibel, ondernemend, klantgericht en zelfstandig" Voldoende kennis van Microsoft Office Programma's, Excel in het bijzonder;" Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;" Rijbewijs B;" Fulltime beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden
Wat heeft BMW jou te bieden?" Een stageplaats in een groeiende en inspirerende internationale organisatie die zichzelf profileert als High Performance organisation" Je krijgt veel ruimte om je te ontwikkelen en daar waar nodig word je begeleid." Een stageplaats kan de opmaat zijn voor een mooie carrière binnen BMW Group Nederland. Ongeveer 10% van het huidige personeelsbestand bestaat uit oud stagiairs." Ook heerst er een gezellige werksfeer en bestaat het team uit leuke collega's en mede stagiairs.De groep stagiaires binnen BMW is zelf erg actief, zo is er wekelijks een meeting waar jullie elkaar informeren over wat er speelt, uiteraard doen jullie dat na een gezamenlijke lunch.Geïnteresseerd?Exact personeelsintermediair verzorgt de voorselectie van alles stagiaires binnen BMW Group Nederland. Zie jij jezelf terug in het geschetste profiel? En ben je geïnteresseerd in een leerzame en leuke stage op de afdeling Sales Channel Development bij BMW Group Nederland? Solliciteer dan meteen door je CV en motivatie te uploaden op onze website.Liever een andere afdeling?Vind je stagelopen bij BMW helemaal te gek, maar zie jij jezelf liever op een andere afdeling? Op https://www.exactpi.nl/vacatures/stages-bij-bmw/ vind je meer informatie en alle stageplekken die BMW aanbiedt voor de periode vanaf februari 2019.Het referentienummer van deze vacature is: 2160.

Meer informatie
Klik op onderstaande banner om rechtstreeks bij Exact personeelsintermediair te solliciteren.


Locatie: Rijswijk

Salaris indicatie: 3500-5000

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15575689/exactpi-stage-afdeling-sales-channel-development-bij-bmw-rijswijk
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Exactpi
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Rijswijk (NB)
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21615108

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.