Stage Controlling | Meewerkstage BMW

ExactpiBMW Group Financial Services is evenals BMW Group Nederland een dochteronderneming van BMW AG. De maatschappij is een gespecialiseerde financiële dienstverlener met een breed productaanbod voor zowel BMW- en MINI dealers als liefhebbers van deze merken. Er is keuze uit alle denkbare vormen van leasing, financiering en verzekeringen. Als 'lease- en financieringsmaatschappij van het huis' werkt BMW Group Financial Services hecht samen met de Nederlandse BMW en MINI dealerorganisatie. Voor de afdeling Controlling zijn wij op zoek naar een stagiair die vanaf februari 2019 voor een periode van 5 á 6 maanden de afdeling komt ondersteunen bij de gevarieerde werkzaamheden.Wat doet de afdeling ControllingDe afdeling Controlling is verantwoordelijk voor het uitvoeren van bedrijfseconomische analyses, rapportages, diverse controletaken en environmental affairs. Het zorg dragen voor de totstandkoming, analyse en interpretatie van tijdige en betrouwbare management informatie (planning en control) behoren tot de verantwoordelijkheden.

Functiebeschrijving
Jij gaat meedraaien (meewerkstage) in dit team. Dit is een leerzame stageperiode waarbij je de mogelijkheid krijgt je volledig te ontplooien in onze werkomgeving. De afdeling streeft naar een win-win situatie, waarbij BMW kan profiteren van de kennis en kunde van jou als stagiair en waarbij jij de gelegenheid krijgt je op diverse vlakken te ontwikkelen. Je zal gedurende je stage begeleid worden door de Controller.Werkzaamheden van de meewerkstage:
-Uitvoeren van internal Control activiteiten;
-Verbeteren van procedures en werkinstructies;
-Assisteren op de afdeling controlling bij Budget/Forecast.Functie-eisen
Voel jij je als een vis in het water bij de genoemde werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou als je ook voldoet aan het volgende profiel:
-HBO-niveau (richting bedrijfseconomie); 
-Kennis van Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel); 
-Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk; 
-Communicatief vaardig; 
-Zelfstandig; 
-Analytisch ingesteld.
-Affiniteit met automobielen is een pre.Let op: Binnen deze vacature is het doen van een afstudeeropdracht helaas niet mogelijk.

Arbeidsvoorwaarden
Wat heeft BMW jou te bieden?
-Een stageplaats in een groeiende en inspirerende internationale organisatie die continu streeft naar verbetering van service en kwaliteit.
-Je krijgt veel ruimte om je te ontwikkelen en daar waar nodig word je begeleid.
-Een stageplaats kan de opmaat zijn voor een mooie carrière binnen BMW Group Financial Services. Ongeveer 10% van het huidige personeelsbestand bestaat uit oud stagiairs.
-Ook heerst er een gezellige werksfeer en bestaat het team uit leuke collega's en mede stagiairs.
-Je krijgt een stagevergoeding van € 385,-- per maand.De stageperiode:
-De startdatum is 1 februari 2019;
-4-5 dagen per week meewerkstage;
-Duur van de stage is 5-6 maanden.Geïnteresseerd?Exact personeelsintermediair verzorgt de voorselectie van alles stagiaires binnen BMW Group Financial Services. Zie jij jezelf terug in het geschetste profiel? En ben je geïnteresseerd in een leerzame en leuke meewerkstage? Solliciteer dan meteen door je CV en motivatie te uploaden op onze website. Wil je meer informatie, bel dan met Charlene Asgarali, 070-362 47 36, zij vertelt je graag meer. Liever een andere afdeling?Vind je een meewerkstage bij BMW helemaal te gek, maar zie jij jezelf liever op een andere afdeling? Op https://www.exactpi.nl/vacatures/stages-bij-bmw/ vind je meer informatie en alle stageplekken die BMW aanbiedt voor de periode vanaf februari 2019.Deze stage heeft referentienummer 2220.

Meer informatie
Klik op onderstaande banner om rechtstreeks bij Exact personeelsintermediair te solliciteren.


Locatie: Rijswijk

Salaris indicatie: 3500-5000

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15514919/exactpi-stage-controlling-meewerkstage-bmw-rijswijk
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Exactpi
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Rijswijk (NB)
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21622424

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.