Senioren koppelbed compleet CelineSenioren koppelbed Celine in de kleur cabana

*** uit voorraad leverbaar ***

Met dit mooie en praktische 2-persoons seniorenbed hebt u direct alles compleet! Het bestaat uit:


 ● twee bedden
 ● twee nachtkastjes,
 ● wielenset
 ● achterwand
 ● verlichtingKoppelbedset normaal € 1499,00 nu ACTIEPRIJS € 699,00


Dit mooie senioren ledikant is leverbaar in de maat: 2 x 90 x 200 (180 x 200).

De bedden zijn aan de achterzijde gekoppeld en kunnen dus zowel los als tegen elkaar worden geplaatst. U kunt ze uit elkaar rijden, waardoor u gemakkelijk de bedden kunt opmaken en er onderdoor kunt stofzuigen. Ook wanneer verzorging dient te worden verleend, is dit erg praktisch.

De middelste zijdes zijn lager geplaatst zodat u geen vervelende naad of tussenruimte voelt.

U kunt de montage zelf doen, maar dit ook aan een van onze monteurs overlaten. Informeer vrijblijvend naar de bijbehorende kosten.

Natuurlijk kunt u ook bijpassende matrassen en (vlakke of elektrisch verstelbare) bedbodems bij ons bestellen. U kunt ons altijd bellen of mailen om te informeren naar de mogelijkheden óf het bed met eigen ogen komen bekijken in onze showroom (op afspraak). ● 
Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 699
  • Datum plaatsing 18-10-19
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder De Beddenkoning
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 10-07-2018
  • Plaatsnaam Veen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 8 x
  • Snelcode info 22133340
Bezorgservice