Jules Hoogslaper Basic in blauw


Jules Hoogslaper Basic in blauw

De stevige en praktische hoogslaper Jules is gemaakt van hoogwaardige meubelspaanplaat en leverbaar in drie mooie kleuren: blauw (smokey blue), oudroze (antique pink) en witgrenen (cascina). De basis van het bed is wit.


Hoogslaper normaal € 619,00 nu voor € 549,00


De hoogslaper bestaat uit een bed, een ruim bureau, een stevige, rechte, ruimtebesparende ladder en diverse boekenplanken. Voor extra opbergruimte kunt u een bijpassend ladeblok voor onder het bureau bijbestellen. Dit is voorzien van wieltjes en drie lades.

Ook is het bed uit te breiden met een aanbouwkast, zodat u direct veel handige kastruimte bij de hand heeft (zie Jules Hoogslaper Plus).

Tot slot is een usb-kit bij te bestellen, waarmee u gemakkelijk in het bureau en in de bedrand een usb-aansluiting kunt realiseren. Ideaal!

Ladeblok normaal € 169,00 nu voor € 149,00

Usb-kit normaal € 59,00 nu voor € 49,00

De hoogslaper wordt geleverd inclusief bodem en exclusief matras. Deze kunt u uiteraard wel bij ons bijbestellen.

De afmetingen zijn:

Hoogslaper Basic: 206 lang x 96 breed x 178 hoog
Ladeblok: 59 hoog x 45 breed x 46 diep

U kunt het bed zelf monteren, maar dit ook door een van onze monteurs laten doen. Informeer vrijblijvend naar de bijbehorende kosten.

In de serie Jules zijn ook nog een kajuitbed, kledingkast, bureau en wandkast leverbaar. Deze vindt u elders op onze site.

Bij aankoop van meerdere artikelen kunnen we u altijd een speciale totaalprijs aanbieden. Bel mail ons gerust voor een vrijblijvende prijsopgave. ● 
Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 549
  • Datum plaatsing 02-09-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder De Beddenkoning
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 10-07-2018
  • Plaatsnaam Veen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 13 x
  • Snelcode info 22891439
Bezorgservice