Fluisteraar

prijs
€ 40
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
Contact geeft rust
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
0633055523
gezien
29 x
snelcode info
1716550

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Ik ben fluisteraar van beroep en ik werk veel met gehandicapte kinderen. Mijn doel is om kinderen die veel zorg en begeleiding nodig hebben een soort persoonlijke gebruiksaanwijzing te geven. Dit in de vorm van een rapport dat ik maak aan de hand van een foto-analyse.

Hierdoor kan ik de gehandicapte een stem geven als deze niet in staat is voor zichzelf op te komen en te vertellen wat hem of haar rustig of juist onrustig maakt. Dit kan komen omdat de persoon te jong is (baby's) of omdat de persoon door een handicap niet (goed) kan communiceren, of doordat de persoon niet in woorden kan zeggen wat hij of zij precies voelt (er is altijd kennis nodig om het gevoel uit te kunnen spreken).

Ik verplaats me in het hoofd van de persoon en kan zo voelen, zien en horen wat de persoon beleeft en hoe de persoon daarop reageert. Zo kan ik de omgeving tips geven over de omgang en de verzorging. Hierdoor wordt de gehandicapte veel rustiger en krijgt meer vertrouwen.

Monica van den Brink

Fluisteraar voor (gehandicapte)kinderen

Contact geeft rust
Amersfoort


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|