Fluisteraar voor gehandicapten, baby's en kinderen

prijs
€ 85
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
Contact geeft rust
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
0633055523
gezien
38 x
snelcode info
1730690

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wat doet de fluisteraar?

Een fluisteraar kijkt in het hoofd(je) van het (gehandicapte) kind en luistert naar wat hij of zij te vertellen heeft. Daarna vertelt de fluisteraar aan de ouders en/of verzorgers waarom het kind bijvoorbeeld onrustig is.

Ik heb op deze manier al veel (gehandicapte) kinderen kunnen helpen en ik ben me dan ook erg bewust van de waardevolle tools die ik in handen heb! Ik help graag waar mijn hulp het hardste nodig is en daarom heb ik mij toegespitst op het fluisteren met gehandicapten.

Ik werk met ernstig gehandicapten die slecht aan kunnen geven hoe ze zich voelen. Denk aan autisten, maar ook personen die doof-stom zijn of op een andere manier geen of moeilijk contact kunnen maken. Mijn doel is om verdriet door onbegrip te verzachten bij zowel de gehandicapte als de begeleider.

Maar ook als u op zoek bent naar een baby- of kinderfluisteraar kunt u uw probleem aan mij voorleggen. Ik kan helpen met vragen over nieuwetijds- of sterrekinderen, kinderen met een hogere begaafdheid en/of dyslexie.


Monica van den Brink

Fluisteraar voor (gehandicapte)kinderen

Contact geeft rust
Amersfoort


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|