Contractbeheerder Installatietechniek

Select4JobsHeb je ervaring als Contractbeheerder in de Installatietechniek (HVAC) en toe aan een nieuwe uitdaging bij een top onderneming? Dan zijn wij met spoed naar jouw op zoek. De standplaats is regio Amersfoort.De Organisatie

Je komt te werken bij succesvolle en landelijke actieve onderneming in de installatietechniek. Zij bestrijken het gehele speelveld, van nieuwbouw t/m onderhoud in diverse sectoren, van kleine opdrachten t/m grote aansprekende projecten. Innovatie staat hoog in het vaandel, evenals het zich willen onderscheiden in de markt. Deze organisatie houdt van aanpakken, maar weet als geen ander dat hun medewerkers het belangrijkste kapitaal is. Daarom investeren ze graag in hen, dus ook in jou! Kortom, je wordt met open armen ontvangen en je krijgt volop ruimte om je zelf verder te ontwikkelen.

De functie Contractbeheerder Installatietechniek

Je gaat aan de slag binnen de afdeling die zich bezig houdt onderhoud, service en beheer ten aanzien van de technische (HVAC) installaties in gebouwen. Deze vindt je overal, van kantoren t/m productielocaties. Als Contractbeheerder werk je nauw samen met de contractmanager en de servicetechnici.Jouw werkzaamheden bestaan verder uit:

-

-Het maken van offertes en calculaties;

-Beheren en coördineren van bestaande onderhoudscontracten;

-Bewaken van de projectplanning;

-Verwerking van de contracten in de systemen;

-Bewaking van de voortgang van contracten;

-Periodiek rapporteren over de stand van zaken;

-Beheren van de financiële zaken t.a.v. een contract;

-Je beheert actief de relatie met de klant;

-Je zorgt voor een optimale informatie over de gemaakte afspraken;

-Je geeft advies en draagt bij aan verbetering van de processen en werkwijze.Jouw rol is in het gehele proces erg belangrijk; je bent de "spin in het web" en voortdurend zorg je er voor dat je geïnformeerd bent en "in control" bent.De Voorwaarden

Voor de functie van Contractbeheerder verwachten wij van jou, dat je een MBO-opleiding Installatietechniek of vergelijkbaar hebt afgerond met een diploma, nieveau 3/4. Daarnaast heb je aanvullende cursussen gevolgd. Je bent bekend met Lean en UAV.Verder vragen wij van je:

-

-VCA diploma of bereidheid om dit te gaan behalen;

-Minimaal 2 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als Contractbeheerder of werkvoorbereider;

-Dat je op de hoogte bent van de stand van de techniek (o.a. installatietechniek, HVAC);

-Kennis van de markt;

-Goede communicatieve vaardigheden;

-Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

-Een VOG-verklaring;

-Klant- en resultaatgerichtheid;

-Dat je ambitie hebt;

-Dat je flexibel, energiek en meedenkend bent;

-Dat je prima in een team en zelfstandig kunt werken;

-Woonachtig binnen een straal van 45 min. vanaf Amersfoort.Je bent thuis in de installatietechniek, en in het bijzonder is service & onderhoud een bekend terrein voor je.Het Aanbod

Wij bieden je een fantastische uitdagende baan als Contractbeheerder bij een landelijk opererend installatiebedrijf. Je krijgt eerst een tijdelijk dienstverband en na gebleken geschiktheid is het nadrukkelijk de wens om met jouw een vast dienstverband aan te gaan.Er wordt je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket geboden met een goed salaris. Salarisindicatie is € 2800 - 3600 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring). Verder wordt je de mogelijkheid geboden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.Interesse?

Als dit jouw nieuwe baan is, dan weet je wat jou te doen staat: solliciteer direct! Als je vragen hebt, bel ons dan gerust Tijmen Koelewijn op nummer 088-2521000 of mail naar info(at)select4jobs.nl.

Tags: contractbeheerder, installatietechniek, MBO, service, MIT, HVAC, Amersfoort, Utrecht
Functie-eisen


Zie voor de functie-eisen de tekst hierboven bij alinea "De Voorwaarden".
ArbeidsvoorwaardenLocatie: Amersfoort

Salaris indicatie: 2500-3500

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706269/select4jobs-contractbeheerder-installatietechniek-amersfoort
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Select4Jobs
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 12-10-2018
  • Plaatsnaam Amersfoort
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570142

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.