Accountmanager

AV Werving & SelectieMedz-Europe, not just medical consumables

Sinds de oprichting in 2002 blijft Medz-Europe groeien en dat smaakt naar meer! Medz importeert en handelt in medische, drogisterij en farmaceutische producten (verbruiksartikelen). Haar plaats in de keten, een eigen inkoopkantoor in het Verre Oosten en een zeer uitgebreid productportfolio maakt Medz-Europe een unieke handelspartner.Het eigen merk Merbach biedt de beste persoonlijke bescherming voor professionele gebruikers. Merbach wordt verkocht via professionele (beauty) groothandels. Als marktleider wil Merbach verder groeien middels een professionaliseringsslag in marktbenadering en uitbreiding naar andere (internationale) marktsegmenten.Het gezicht van Merbach

Als Accountmanager Merbach ben en bepaal jij het gezicht van het merk. Je wilt veel meer dan “alleen sales”. Je zoekt naar nieuwe markten in binnen- en buitenland en bedenkt en realiseert de uitvoering van marketing tools. Je vind het dan ook leuk om bij verschillende soorten organisaties te komen, van beauty, retail tot dentale en non-food groothandels. Alle soorten professionals die gebruik maken van wegwerphandschoenen en aanverwante artikelen zie jij als potentiële klant. Overal weet jij te verkopen en het merk te helpen groeien. Dit doe je samen met behulp van de binnendienst.In het kort zijn dit jouw taken en verantwoordelijkheden;
-Uitbreiding klantenbestand (BeNeLux en daarbuiten);
-bezoeken bestaande klanten en prospects;
-ontwikkelen en inzetten van marketingtools;
-verdere professionalisatie van het merk Merbach;
-rapporteren naar Sales Manager.

 

Dit is dus dé baan voor de m/v die internationaal wil ondernemen en groeien onder de vleugels van een bestaande en succesvolle organisatie.

 

Sterk in commercie en marketing

Naast commerciële skills en vaardigheden ben je ondernemend, creatief en heb je gevoel voor en ervaring met marketing. Je voelt je verantwoordelijk voor alles dat met Merbach te maken heeft of in de toekomst kan hebben. Met jouw ambitie gaat Merbach nog véél groter worden. Om dat allemaal mogelijk te maken breng je o.a. het volgende mee:

 
-3 jaar sales buitendienst ervaring;
-aantoonbaar trackrecord in acquisitie / new business;
-ervaring met/kennis van marketing aantoonbaar op CV;
-goede beheersing van de Engelse taal;
-een gezond arbeidsethos;
-woonachtig in omgeving Amersfoort (± 40km)
-HBO-werk/denk niveau

 

Werkgebied / standplaats

In deze functie ben je landelijk actief. Het hoofdkantoor van Medz-Europe is gevestigd in Amersfoort.

 

Werken bij Medz

Medz-Europe is een gezond familiebedrijf met korte lijnen. De medewerkers zijn betrokken en voelen zich gezamenlijk verantwoordelijk voor een uitstekende klantervaring met als gevolg een sterk teamgevoel. Het samen doen zorgt voor een prettige én gedreven werksfeer. Hier wordt aan de toekomst gewerkt.

 

Qua arbeidsvoorwaarden mag je het volgende verwachten:
-Marktconform salaris opvraagbaar bij AV;
-auto, telefoon en laptop van de zaak;
-eindejaarsregeling;
-pensioenregeling;
-onkostenvergoedingInteresse / solliciteren?

Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Stuur ons dan snel jouw CV en een korte motivatie mail. Je kunt direct reageren via de oranje button, onderaan de vacaturetekst op de website van AV (www.avdiensten.nl).

Locatie: Amersfoort

Salaris indicatie: 2500-3500

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705887/av-werving-and-selectie-accountmanager-amersfoort
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder AV Werving & Selectie
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Amersfoort
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21570457

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.