ASSISTANT FRONT OFFICE MANAGER (M/V) FT

Hotelprofessionals

Bedrijf: Mercure Hotel Amersfoort Centre.


Wij bieden jou:

- Werken in het gastvrije viersterrenhotel van Amersfoort;
- Werken in een hotspot in Amersfoort
- werken in een enthousiast en jong team
- Afwisselende functie met veel gastencontact
- Uitdagende functie met extra projecten en verantwoordelijkheden

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, flexibele en representatieve collega:
 
-met diploma van MHS/HHS
-Die de moderne vreemde talen beheerst, naast Engels, Duits bij voorkeur Frans of Spaans (is een pré)
-Minimaal 2 jaar werkervaring in een hotel receptie van een middelgroot tot groot hotel
-minimaal 1 jaar leidinggevende werkervaring in een hotel receptie van een middelgroot tot groot hotel
-met goede commerciële en communicatieve vaardigheden
-die georganiseerd en gedetailleerd werkt
-die graag in wisseldiensten werkt (7 – 15 of 15 – 23 uur – 10-18)
Wegens uitbreiding van ons gemotiveerde, spontane, servicegerichte, gezellige, maar vooral geweldige team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gastvrije en representatieve assistant front office manager, met een passie voor de stad Amersfoort. In deze functie als Assistant Front Office Manager ben je werkzaam voor het door onze gasten best beoordeelde 4 sterren Mercure Hotel.

Het Front Office team bestaat uit op en top receptioniste die allen streven naar een hoog niveau van service- en gastgerichtheid, waarbij persoonlijke aandacht en het creëren van een WOW effect bij de gast als ultiem doel staat. Wij zeggen hier dan ook altijd: EXPECTATIONS +1!

In de functie van Assistant Front Office Manager stuur jij samen met Lisa, de front office manager het gehele receptie team aan, bestaande uit een aantal zeer spontane dames, en één heer. Je bent verantwoordelijk voor het algehele verloop van de receptiedienst, waarbij gastgerichtheid, planning, aandacht voor details en proactiviteit belangrijke onderdelen zijn. Tevens verwachten we van je dat je het team motiveert en coacht zodat ze enthousiast een warm en hartelijk ontvangst bieden aan onze gasten. Daarnaast ondersteun je de Front Office Manager in het geven van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere taken van de Front Office Manager.

Je komt te werken in een heerlijke dynamische omgeving waarin je je vakkennis kwijt kan maar ook nog veel kan leren. We bieden naast de functie ook mogelijkheden om mee te kijken op de overige afdelingen van het hotel. Denk daarbij voornamelijk aan de afdeling reserveringen die gerund word door Stephanie, maar ook mag je meekijken hoe onze collega Denise aanspreekpunt is voor onze geweldige gasten die graag bij ons komen vergaderen. De F&B manager Henry zorgt er samen met zijn team en onze koks voor dat er iedere ochtend weer een heerlijk vers ontbijt met Amersfoortse streekproducten wordt geserveerd.
Naast werken is er een mogelijkheid om een sociaal leven op te bouwen, zaken zijn goed georganiseerd en extreme werktijden komen niet voor. De welbekende 07:00-15:00 – 15:00-23:00 diensten zijn van toepassing bij ons. Ook ondersteun je het team op drukke momenten door eens een dienst mee te draaien van 10:00 tot 18:00 uur.

Wij komen eigenlijk tot de conclussie dat het wel erg lastig is jou digitaal een heel goed beeld te geven van Mercure en stellen dan ook graag het volgende aan jou voor: Kom jij een kop koffie met ons drinken en weet jij ons ervan te overtuigen dat jij de geschikte Assistant Front Office Manager bent? Dan beleef jij natuurlijk voordat je bij ons aan de slag gaat de ervaring van onze gasten. Je checkt geheel op onze kosten in bij jouw nieuwe collega aan de receptie. Je maakt vervolgens kennis met het kamertype dat jij straks gaat verkopen. Vervolgens mag je plaats nemen in ons restaurant Clockwise en mag jij samen met degene die jij meeneemt onze heerlijke kaart proeven! Gezien je dan toch een vrije avond hebt nodigen we jou uiteraard ook uit in onze bar Timeless waar je onze cocktails mag goedkeuren. Vergeet je s’ochtends niet je wekker te zetten voor dat verse ontbijt wat met liefde klaargemaakt wordt voor jou?
 />/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>


Locatie: Amersfoort

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/13357572/hotelprofessionals-assistant-front-office-manager-m-v-ft-amersfoort
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Hotelprofessionals
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 05-11-2018
  • Plaatsnaam Amersfoort
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21643280

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.