Shopmanager Amersfoort

ROC.nl

Hoe ziet je dag eruit als shopmanager?

Als shopmanager bij Lucardi begin je je werkdag met het gereed maken van de winkel, je bekijkt je targets voor die dag en denkt na over een plan hoe je die kunt behalen. Vervolgens maak je een planning voor de werkzaamheden en pauzes van die dag.

Je loopt een rondje door de winkel en zorgt ervoor dat deze er tip top uitziet, zodat jouw klanten de beste shopbeleving hebben. Als het team op de hoogte is gebracht van de planning dan open je de winkel en komt de eerste klant naar binnen. Je helpt de klanten bij het kiezen van de mooiste sieraden en horloges uit het Lucardi assortiment. Als een klant een ring extra persoonlijk wil maken, zorg jij ervoor dat de ring gegraveerd wordt met de gekozen tekst.

Na een tijdje komt er een jonge meid van 7 jaar met haar moeder langs voor haar allereerste oorbelletjes en zorg jij ervoor dat de gaatjes met zorg geprikt worden. Je helpt nog een aantal andere klanten en op een rustig moment loop jij naar achter en gaat aan de slag met de planningen voor de komende tijd en zorgt ervoor dat er bestellingen geplaatst worden voor de materialen die je nodig hebt. Maar de klant staat altijd op nummer 1, dus zodra je op de winkelvloer nodig bent, dan spring je daar meteen weer bij.

Als de vracht binnenkomt met nieuwe goederen, materialen en speciale bestellingen, zorg jij ervoor dat deze zo goed mogelijk wordt weggewerkt samen met je team. Gedurende de dag zorgen jullie er met elkaar voor dat de vitrines er weer tiptop uitzien door de sieraden netjes te etaleren en de winkel opgeruimd te houden. Zodra de winkel is gesloten, de kas is opgemaakt en je nog een praatje hebt gemaakt met je collegas, zit je werkdag er alweer op!

Wat breng je met je mee?

Je beschikt over goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden en bent besluitvaardig. Je vindt het een uitdaging om een team aan te sturen en bent een kei in het plannen en organiseren. Je hebt leidinggevende werkervaring in de retail en je bent klaar om een nieuwe en/of volgende carrirestap in de modebranche te zetten!

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt salaris conform het CAO waar Lucardi bij is aangesloten en daarnaast heb je als shopmanager een aantrekkelijke bonusregeling.

Wij zorgen voor aantrekkelijke personeelskorting, een pensioenregeling, een fiets en/of sportplan en een collectieve ziektekostenverzekering waar bij je je kan aansluiten. Naast de leuke collegas en de gezellige sfeer bieden we je bij Lucardi uitdagende doorgroeimogelijkheden.

Kom je langs?

Stel jezelf voor in een videoboodschap via een facebook bericht of het sollicitatieformulier, zodat wij een goede indruk krijgen van wie jij bent! We zien je reactie graag tegemoet (behalve als je een recruiter bent, dan liever niet).
Bedrijf: Lucardi Juwelier.

/>/>/>


Locatie: Amersfoort

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/12979823/roc-nl-shopmanager-amersfoort-amersfoort
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder ROC.nl
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Amersfoort
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 5 x
  • Snelcode info 21643539

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.