Field Service Engineer regio Apeldoorn

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
07-06-13
adverteerder
Akos B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
n.v.t.
gezien
17 x
snelcode info
2498220

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Functie-informatie
Als field service engineer werk je 70% internationaal en ben je actief op alle continenten. Je bent met een team verantwoordelijk voor het installeren en productiegereed maken van de machines. Daarnaast heb je richting opdrachtgevers een technisch adviserende rol en draag je technische kennis over voor de productie van en het onderhoud aan de machines. In de periode dat je niet in het buitenland actief bent, voer je met name testwerkzaamheden uit bij onze opdrachtgever.

Functie-eisen
Een afgeronde hbo-opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, algemene operationele techniek of vergelijkbaar.
Stage- of werkervaring in de machinebouw.
Bereid tot verblijf van lange periodes in het buitenland, maximaal 6 weken.
Ervaring met PLC systemen.
Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod
Wij bieden een uitdagende functie bij een internationale organisatie met een technische aansprekend product. Er zijn ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je krijg prima arbeidsvoorwaarden, onder andere een extra vergoeding voor de dagen dat je actief bent in het buitenland.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
Onze opdrachtgever is een grote, innovatieve machineproducent die wereldwijd toonaangevend is in zijn markt. Het bedrijf is actief in de ontwikkeling, productie, installatie en service van complete productielijnen en high-tech speciaalmachines. Het bedrijf investeert veel in R&D om zijn sterke positie in de wereldmarkt te behouden. Voor ambitieuze technici die houden van uitdaging is dit dan ook het ideale bedrijf.

Inlichtingen bij
Wouter van Ree
+31 55 5380474

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Akos B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0221003

Deel deze advertentie met:
|