R&D engineer / test engineer consumentenapparatuur regio A…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Akos B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
n.v.t.
gezien
53 x
snelcode info
2504002

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Functie-informatie
Binnen de afdeling R&D houdt je je in teamverband bezig met onderzoek aan en de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige apparatuur voor de professionele- en consumentenmarkt. Binnen de afdeling heb je als R&D engineer de beschikking over een uitgebreid modern testlab waar de apparaten uitvoerig worden getest op betrouwbaarheid, kwaliteit en effici?ntie.

Je taken zijn .:

Ontwikkelen en testen van (delen van) nieuw te ontwikkelen of te verbeteren apparaten, rekening houdend met eisen en wensen, kwaliteit, kostprijs en maakbaarheid;
Vertalen van het conceptontwerp naar een functioneel model, binnen het gestelde programma van eisen;
Analyse en vertaling van de het programma van technische eisen en wensen tijdens de verschillende fasen van het project;
Beoordelen van de technische haalbaarheid van de eisen en wensen;
Aandragen van functionele input voor en organisatie van optimalisatie van nieuwe duurzame en technisch innovatieve producten;
Je werkt nauw samen in teams, waarin ook collega's van andere afdelingen deelnemen, zoals Inkoop, Product Engineering, Quality en Controls.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde, Technische Natuurkunde of Autotechniek;
Bij voorkeur enige jaren werkervaring in een productontwikkelings-/R&D omgeving in de automotive industrie of een producent van apparatuur in grote series;
Je bent een teamplayer, initiatiefrijk en punctueel;
Communicatief vaardig in de Nederlandse- en Engelse taal;
Je bent bereid om incidenteel internationaal te reizen.

Aanbod
Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
Geboden wordt een marktconform salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO metalektro, waaronder 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling.
Sociaal personeelsbeleid met veel aandacht voor de opleiding en ontplooiing van de medewerkers.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
Onze opdrachtgever is een vooraanstaand producent van apparatuur voor de professionele en consumentenmarkt. Het bedrijf is kapitaalkrachtig en groeit al jaren sterk in marktaandeel (nationaal en internationaal) en omvang. Een succes dat voor een belangrijk deel te danken is aan het continu investeren in innovatie van producten en processen en een vooruitstrevende marktbenadering.
Het bedrijf biedt ambitieuze professionals volop ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing. De bedrijfscultuur is informeel, collegiaal en professioneel.

Inlichtingen bij
Wouter van Ree
+31 (0)6 39 83 80 92

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Akos B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0483912

Deel deze advertentie met:
|