Monteur Elektrotechniek (eerste monteur) regio Amersfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
Connectica
type
aangeboden
adverteert sinds
23-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
+31 (0)88 612 5483
gezien
30 x
snelcode info
2510887

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Als eerste Monteur Elektrotechniek voer je zelfstandig installatie- en montagewerkzaamheden uit binnen de gestelde tijd en conform werktekeningen, specificaties en (veiligheids)voorschriften. Jij begeleidt de werkzaamheden en geeft aanwijzingen.

Wij bieden je:

bedrijfskleding professioneel gereedschap in bruikleen opleidingen. Connectica is een Kenteq gecertificeerd leerbedrijf. Leren kan door het volgen van cursussen of opleidingen (bijvoorbeeld AMSI, MSI, EMSI, MBI, EMBI en TSI)maar natuurlijk ook van je collega's werkgerelateerde onkosten (reiskosten) dienstverband. Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling een passend salaris op basis van ervaring en opleiding opbouwen van extra vrije dagen

Wij zoeken iemand:

relevante opleiding zoals MTS,EMSI,TSI je bent enthousiast en gemotiveerd relevante werkervaring uiteraard kun je zelfstandig maar ook in teamverband werken

Wij bieden je:

de mogelijkheid om te groeien aanvullende opleidingen afwisselende projecten een vaste baan in het vooruitzicht. flexibiliteit en leergierigheid zijn hierbij onmisbare eigenschappenWie zijn wij?

Maak snel kennis met deConnectica Groep

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Connectica
Tel nr: (+31) +31 (0)88 612 5483
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507472

Deel deze advertentie met:
|