Monteur ICT Ziggo netwerken regio Amersfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
Connectica
type
aangeboden
adverteert sinds
23-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
+31 (0)88 612 5483
gezien
27 x
snelcode info
2510888

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De Kabelinternetmonteur voert installatiewerkzaamheden uit voor Digitale Televisie, Telefonie (voice-over-IP) en (breedband) Internet. Dit doe je bij particulieren, en zakelijke klanten. Ook ben je in staat storingen op te lossen in de infrastructuur van het netwerk.Wat ga je doen:Als MonteurICT voer je voor de kabelbedrijven en/of telecomaanbieders
installatiewerkzaamheden uit met betrekking tot de digitale breedbanddiensten:Digitale Televisie, Telefonie (voice-over-IP) en (breedband) Internet.Dewerkzaamheden worden voor zowel particulieren als zakelijke klanten verleen je service aan het in- en uitpandige netwerk van de providers(verdelers).Bovenstaandebeschrijving is slechts een typering van de werkzaamheden en niet eenuitputtende opsomming. De vervuller van deze functie is dan ook gehouden allevoorkomende en in redelijkheid opgedragen werkzaamheden uit te voeren. Deomschreven taken impliceren de daarbij behorende bevoegdheden enverantwoordelijkheden.Wat heb je nodig:rijbewijs Bvaktechnische kennis en/of werkervaringZiggo ervaring is een eisvoorbeelden van relevante kennisbekend zijn met de installatieprocedure van DSL en/of Kabelinternet productenaffiniteit met computers, TCP/IP, Telecommunicatieeen pre is het bekend zijn met de werking van de Kabel- en hoofdverdelerservaring met installatie van DSL/Kabelinternetproducten/diensten of ??n van beideneen pre is het bekend zijn met de werking van de Kabel en hoofdverdelersindien gevraagd een bewijs van goed gedrag kunnen overleggenklantvriendelijke instellinggoede communicatieve vaardighedenflexibele instelling qua werk- en reistijdenWij bieden je:een uitdagende en afwisselende baanveel ruimte voor eigen initiatiefeen informele en dynamische werksfeerruime opleidingsmogelijkhedenleuke collega'sWie zijn wij?Maak snelkennis met de Connectica Groep:Wie zijn wij?

Maak snel kennis met deConnectica Groep

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Connectica
Tel nr: (+31) +31 (0)88 612 5483
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0268728

Deel deze advertentie met:
|