Site Supervisor Telecom regio Amersfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
Connectica
type
aangeboden
adverteert sinds
23-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
+31 (0)88 612 5483
gezien
22 x
snelcode info
2510892

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zijn projecten voor jou een uitdaging? Zijn er voor jou nog wel geheimen? Nee!! Dan ben jij de persoon die wij zoeken. De specialist die deze functie gaat vervullen is een kei in het opnemen, plannen, besturen, realiseren en testen van mobiele telecomprojecten.De site Supervisor is verantwoordelijk voor het opnemen, plannen, sturen en bewaken van alle activiteiten noodzakelijk voor het tijdig voorbereiden, realiseren, testen en opleveren van projecten ten behoeve van mobiele telecomnetwerken.

Wat ga je doen

zorgt voor de juiste uitvoer binnen de contractuele afsprakengeeft leiding aan de monteurs op het projectvoert site surveys uitsignaleert kansen en bedreigingenje bent commercieel allertplanning van capaciteitdraagt zorg voor?het uitvoeren van het managementsysteemrapporteert over voortgang

wij zoeken iemand

minimaal instroom niveau 4in bezit van een rijbewijs B. (E is een pre)Noodzakelijke werkervaringbereid zijn om consignatiediensten te werkenrepresentatieve houding en uiterlijkhoge zelfstandigheidgroot verantwoordelijkheidsgevoelde werkzaamheden zijn voornamelijk in de buitenluchtdie in staat is om periodiek rapportages te maken?beheersing van de Engelse taal in woord en geschriftVeiligheid voor Operationeel leidinggevende (VCA-vol)

Wij bieden je


een uitdagende en afwisselende baanveel ruimte voor eigen initiatief
een informele en dynamische werksfeer
ruime opleidingsmogelijkhedenleuke collega's bij een Europese leider in de technische dienstverlening

Wie zijn wij?

Maak snel kennis met deConnectica Groep

Opties:
- Functiegroep: directie/management

Adverteerder: Connectica
Tel nr: (+31) +31 (0)88 612 5483
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0414404

Deel deze advertentie met:
|