Projectleider Consumentenapparatuur regio Vaassen

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-06-13
adverteerder
Akos B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
2515708

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Functie-informatie
Je bent verantwoordelijk voor het plannen van projectactiviteiten, projectbegeleiding, signaleren van knelpunten binnen de werkzaamheden, etc. Als lead engineer ben je de kartrekker binnen een projectteam en heb je co?rdinerende taken in projecten. Het stroomlijnen van het proces, het coachen van de medewerkers en het optreden als centraal aanspreekpunt voor andere afdelingen zijn daarbinnen wezenlijke onderdelen.

Taken:

Deelname aan projecten.
Planning en afhandeling van wijzigingen aan bestaande producten.
Afhandelen van uitbestedingen en kwaliteitsproblemen binnen de afdeling engineering, planning en de follow-up van geplande werkzaamheden.
Construeren van onderdelen en samenstellingen in 3D-CAD.
Beoordelen en berekenen van nieuwe onderdelen.
Intern en extern overleg . planning, voortgang, doelstelling, technische uitvoering, programma van eisen, kwaliteit en wettelijke normen
Initi?ren van en uitvoeren van procesverbeteringen etc.

Functie-eisen
Minimaal een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde, Industrieel Product Ontwerp (IPO) of Autotechniek.
Relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
Pas afgestudeerde academici met een relevante afstudeerrichting richting productontwikkeling worden echter ook uitgenodigd te reageren.
Je hebt ervaring met het ontwikkelen van technische componenten, bij voorkeur binnen een technische serie- of massaproductieomgeving.
Verder ben je communicatief vaardig, initiatiefrijk, een teamplayer, analytisch en een goed organisator.
Je hebt kennis van 3D-CAD, het ontwikkelproces in een serieproductieomgeving, kennis van productietechnieken zoals plaatwerk, spuitgieten, etc. en kennis van materialen en hun toepassingen.
Je kunt je goed redden in het Duits en Engels, in woord en geschrift.

Aanbod
Uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief.
Geboden wordt een marktconform salaris, een 13e maand en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO metalektro (27 vakantiedagen, 13 ADV dagen, goede pensioenregeling, etc..
Sociaal personeelsbeleid met veel aandacht voor de opleiding en ontplooiing van de medewerkers.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
Onze opdrachtgever is een vooraanstaand producent van apparatuur voor de professionele en consumentenmarkt. Het bedrijf is kapitaalkrachtig en groeit al jaren sterk in marktaandeel (nationaal en internationaal) en omvang. Een succes dat voor een belangrijk deel te danken is aan het continu investeren in innovatie van producten en processen en een vooruitstrevende marktbenadering.
Het bedrijf biedt ambitieuze professionals volop ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing. De bedrijfscultuur is informeel, collegiaal en professioneel.

Inlichtingen bij
Wouter van Ree
+31 55 5380474

Opties:
- Functiegroep: produktie/uitvoerend

Adverteerder: Akos B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0497158

Deel deze advertentie met:
|