Tekenaar / constructeur werktuigbouwkunde regio Gorinchem

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-06-13
adverteerder
Akos B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
n.v.t.
gezien
41 x
snelcode info
2529192

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Functie-informatie
Als tekenaar / constructeur werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, herontwerpen en uitwerken van machines, apparaten en installaties en het uitvoeren van berekeningen.
Je hebt een goed gevoel voor het creatief oplossen van mechanische (deel)vraagstukken, zonder de functionaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, maakbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid en het kostenaspect uit het oog te verliezen.
Je werkt nauw samen met onze klanten, collega's, opdrachtgevers en uitvoerders.
De projecten waaraan je werkt zijn meestal op locatie bij onze opdrachtgevers, waarbij AKOS er altijd naar streeft je in te zetten bij bedrijven binnen een acceptabele afstand vanaf je woonplaats.

Functie-eisen
Afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde;
Relevante werkervaring;
Ervaring met 3D CAD, bij voorkeur Solidworks, Inventor, OSD of Pro/ENGINEER (Creo);
Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren, je bent sociaal bent zelfstandig en gericht op innovatie.
Wij zoeken een collega met creativiteit en een praktische, resultaatgerichte instelling.

Aanbod
Een functie met een grote variatie in projecten in de regio Zuid-West en Midden Nederland;
Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, richting engineering of projectmanagement;
Een basissalaris tussen de ?2.400 en ?3.590, afhankelijk van je ervaring, een winstdelingsregeling, een bonusregeling, een prima pensioenregeling en en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket;
Een platte organisatie met korte communicatielijnen en een prettige, informele en collegiale werksfeer.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
Het ingenieursbureau van AKOS is gespecialiseerd in het hele traject van mechanical engineering en advies tot het uitvoeren van complete technische projecten voor de industrie. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit onze kantoren te Apeldoorn, Gorinchem, Enschede, Joure en Krefeld (D).

AKOS beschikt over een eigen team van ca. 50 hoogopgeleide medewerkers met een werktuigbouwkundige achtergrond op HBO of Universitair niveau, met daaromheen een grote groep projectmatig inzetbare technische professionals. Van talentvolle jonge CAD engineers tot door de wol geverfde ontwerpers en projectmanagers.

Bij AKOS werk je in een grote diversiteit aan boeiende projecten voor interessante bedrijven, intern bij AKOS of op locatie bij onze klanten. Doordat AKOS als ingenieursbureau al sinds 1969 een gevestigde naam is voor de industrie, heeft een AKOS een enorm netwerk aan interessante opdrachtgevers.

AKOS kent een modern beloningssysteem, waarbij je je arbeidsvoorwaardenpakket flexibel kunt samenstellen (zoals meer salaris voor minder ADV dagen of vise versa). Daarnaast groeit je salaris bij goed presteren en/of jonge leeftijd een stuk sneller dan in conventionele systemen.

Dat een kennisorganisatie als AKOS veel investeert in de opleiding van haar medewerkers spreekt voor zich. Voor relevante studies financiert AKOS 100% van je studiekosten.

Verder is AKOS een informele, platte organisatie met een collegiale werksfeer en korte communicatielijnen. Een bedrijf dat niet in handen is van investeerders die snel rendement willen zien, maar waar de directeur/eigenaars dagelijks op de werkvloer te vinden zijn en primair het lange termijn belang van het bedrijf voor ogen houden.

Inlichtingen bij
Ren? Sturkenboom
+31 (0)183 641 011

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Akos B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0494179

Deel deze advertentie met:
|