Tekenaar Machinebouw regio Joure

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-06-13
adverteerder
Akos B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
n.v.t.
gezien
46 x
snelcode info
2532150

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Functie-informatie
Als Tekenaar begin je de basis van het engineeringsvak te leren via de detail-engineering van speciaalmachines. Je werkt in een projectgroep aan verschillende technisch uitdagende projecten. Door je gezonde verstand te gebruiken lever je een actieve bijdrage aan de projectgroep. Door het hoogwaardige karakter van de projecten krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Functie-eisen
Afgeronde HBO werktuigbouwkunde, of MBO werktuigbouwkunde met relevante werkervaring in de machinebouw.
Ervaring met 3D tekenen, bij voorkeur met One Space Designer of Creo Elements.
Ervaring met Hygi?nisch ontwerp is een pre

Aanbod
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling binnen de organisatie.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
De opdrachtgever bouwt en ontwikkelt machines, apparaten en complete systemen voor de voedingsmiddelen-, genotmiddelen- en zuivelindustrie met een zeer innovatieve inslag.

De basis van het huidige bedrijf is eind jaren zeventig gelegd met de bouw van machines voor regionale zuivelverwerkende bedrijven die zich in die periode sterk ontwikkelen. In de jaren daarna heeft opdrachtgever de dienstverlening steeds meer verbreed naar de food en non food sector.
In de ruim 25 jaar van haar bestaan heeft onze opdrachtgever naam opgebouwd met kwalitatief hoogstaande producten van RVS en kunststof.
Vanaf de eerste inventarisatie tot en met montage en inbedrijfstelling is opdrachtgever een betrouwbare partner. Opdrachtgever stelt zichzelf hoge kwaliteitseisen, alle ontwerpen dienen te voldoen aan HACCP en CE normen

Inlichtingen bij
Siegrit Iedema
+31 (0)513 615 193

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Akos B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508464

Deel deze advertentie met:
|