Accountmanager Installatie branche regio Goes

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-06-13
adverteerder
Phone House Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
033-454 45 45
gezien
34 x
snelcode info
2532153

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Heb jij ervaring in sales en affiniteit met techniek? Solliciteer dan als;?

Accountmanager Installatie branche
Provincie Zeeland?

Als Verkoopadviseur bij Hilti verkoop je een kwalitatief hoogwaardig product en adviseer je klanten in hun dagelijks werk met technisch hoogwaardige en innovatieve oplossingen. Het gaat om producten en oplossingen welke meerwaarde bieden voor onze klanten door bijvoorbeeld verhoging van de productiviteit, levensduur en veiligheid!

In de verschillende teams wordt iedere dag samengewerkt om de productiviteit van onze klanten op de bouwplaatsen te vergroten. Je werkt nauw samen met de andere Hilti verkoopkanalen en weet de aanwezige expertise binnen de organisatie te vinden en het maximale eruit te halen. Iedere dag is anders, iedere bouwplaats is anders. Jij vertegenwoordigt het Hilti merk en brengt de service en toegevoegde waarde die daarbij hoort.

De functie
. Als het 'gezicht' van Hilti voor onze klanten kom je op de verschillende bouwplaatsen in je werkgebied en ben je het aanspreekpunt voor prospects en klanten.
. Je bent in staat de meerwaarde uit te leggen aan onze klanten en zet dit kracht bij met onsite demonstraties en uitleg.
. Vanuit Hilti ben je de stabiele factor naar onze klanten en bent op zoek naar een relaties en een functie voor de lange termijn.
. Je werkt volledig zelfstandig maar wordt ondersteund met een goed CRM systeem (SAP), uitstekende begeleiding en diverse tools om je dagelijks werk te vergemakkelijken.
. Je hebt zowel commerci?le als persoonlijke doelstellingen welke zijn gekoppeld aan een bonus welke bovenop een stevig basis salaris komt.
. Bij Hilti vind je een gezonde mix tussen de uitdagingen in het vinden van nieuwe klanten en het bedienen van je huidige klantenbestand op Hilti niveau!
Opties:
- Functiegroep: marketing/pr/reclame

Adverteerder: Center Parcs Zandvoort aan Zee
Tel nr: (+31) 023 - 5741416
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508467

Deel deze advertentie met:
|