Netwerk enineer met consultancy skills regio Amersfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Connectica
type
aangeboden
adverteert sinds
23-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
+31 (0)88 612 5483
gezien
28 x
snelcode info
2535787

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Als netwerk engineer werk je samen met een team van specialisten, die op een projectmatige manier klanten aansluit op onze diensten. Je adviseert gewild en ongewild, omdat jij altijd het beste voor hebt met de opdrachtgever.Naast klant specifieke werkzaamheden heb je een belangrijke taak in het waarborgen van onze dienstverlening die vanuit onze Datacenters aangeboden worden.
Ook? speel je een actieve rol in de ontwikkeling en uitrol van nieuwe diensten en het optimaliseren van de bestaande diensten.

Wat ga je doen

Verantwoordelijk voor implementaties van de diensten bij klanten.
Onderhouden en storingsvrij houden van de diensten die vanuit haar Datacenters worden aangeboden.
Ontwikkelen en implementeren van nieuwe diensten en functionaliteiten
Specifieke klantsituaties kunnen vertalen naar technische oplossingen.
Technisch documenteren en overdragen naar de serviceafdeling.
Uitvoeren van onderhoud buiten kantooruren aan de systemen in het Datacenter.
Oplossen en monitoren van incidenten die door de 2e lijns zijn doorgezet
Bereid zijn bereikbaarheidsdiensten te draaien.


Wat heb je nodig

Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijkBeheersing en kunnen toepassen van technische en deels commerci?le kennis ten behoeve van het beantwoorden van vragen en het verhelpen van storingenTeamspelerWerkt gestructureerdKan zich snel technische systemen, procedures en werkwijzen eigen maken en werkt accuraatGoede sociale vaardighedenWerk- en denkniveau HBOErvaring met verschillende netwerktechnologie?n.Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.Ruime kennis en ervaring op het gebied van netwerk omgevingen. (Cisco CCNA niveau).Kennis en ervaring met beveiligingsaspecten binnen netwerken.Kennis en ervaring met dataverbindingen(xDSL/Dark Fiber/Glasvezel)Basiskennis WirelesstoepassingenKennis van IP telefonie/VoIP is een preErvaring met het overdragen van kennis van de bovenstaande technieken en diensten.Ervaring in het inrichten en onderhouden van degelijke netwerkoplossingen.Klant-, resultaat- en kwaliteit gerichte houdingCollegiaal, teamgericht, toont initiatief en kan zelfstandig werkenGoede sociale- en communicatieve vaardighedenGoede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschriftAccuraat, flexibel en een positieve instellingDoorzettingsvermogen en stressbestendigInteresse in nieuwe diensten en nieuwe mediaBereid zijn om op indien noodzakelijk op onregelmatige uren te werken (avonduren en weekend)TeamspelerIn bezit van rijbewijs B

Wij bieden je

Een 40-urige werkweekMogelijkheden tot ontwikkelingEen uitdagende multifunctionele functieWie zijn wij?

Maak snel kennis met deConnectica Groep

Opties:
- Functiegroep: advies/staf/beleid

Adverteerder: Connectica
Tel nr: (+31) +31 (0)88 612 5483
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0467456

Deel deze advertentie met:
|