Planner Telecom regio Amersfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Connectica
type
aangeboden
adverteert sinds
23-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
+31 (0)88 612 5483
gezien
37 x
snelcode info
2535788

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dynamiek in zijn puurste vorm: als planner ben jij de spin in het web dat uitvoering heet. Je maakt de planning, commmuniceerd deze met monteurs en het magament en bewaakt de doorlooptijd van de (externe)werkzaamheden.

Wat ga je doen

Als planner houd je je bezig met het kort-cyclisch organiseren, plannen en?sturen van buitendienstmonteurs. Een goede operationele planning is noodzakelijk om aan klanten de beschikbaarheid van diensten te garanderen. Aan de andere kant dien je er als planner voor te zorgen dat de werkzaamheden zo efficient mogelijk worden uitgevoerd. Tijd kost immers geld!

Wij zoeken iemand:met een afgeronde opleiding MBO niveau 2/3je bent enthousiast, gemotiveerd en zeer flexibelje hebt een geldig rijbewijs Bje hebt ruime ervaring met MS. Excellje hebt relevante (en aantoonbare) werkervaring in de telecomuiteraard kun je zelfstandig maar ook in teamverband werkenen je bent niet vies van overwerken

Wij bieden je:

een baan met uitzicht op mooie toekomsteen professionele organisatie binnen de telecomde mogelijkheid om te groeienwerkgerelateerde onkosten (reiskosten) worden vergoedeen passend salaris op basis van ervaring en opleidingbij Connectica bouw je extra vrije dagen op en hebben wij een spaarplan waarmee je leuke dingen kunt doen/kopen

Wie zijn wij?

Maak snel kennis met deConnectica Groep

Opties:
- Functiegroep: inkoop/logistiek

Adverteerder: Connectica
Tel nr: (+31) +31 (0)88 612 5483
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0414617

Deel deze advertentie met:
|