Electrical Engineer Vliegtuigindustrie Apparatuur regio Ut…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Akos B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
2551782

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Functie-informatie
Als engineer bij onze opdrachtgever heb je een veelzijdig takenpakket. Je werkt aan nieuwe producten voor . de Airbus en Boeing, maar je houdt je ook bezig met re-design.
Taken en verantwoordelijkheden:
Uitwerken van functionele en technische specificaties.
Uitvoeren van feasibility studies en opstellen van ontwerp specificaties.
Componenten en producten in detail ontwerpen.
Begeleiden van uitbesteed werk.
Deelname aan design reviews.
Een bijdrage leveren aan testen en productcertificatie.
Ondersteuning bieden bij prototypebouw en serieproductie en zorgen voor de bijbehorende documentatie en rapportage.

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een afgeronde HBO Elektronica of vergelijkbaar.
Bij voorkeur heb je een aantal jaren relevante werkervaring opgebouwd binnen een productie omgeving. Je hebt kennis van hardware en software ontwikkeling, fabricage en printed circuit boards, assemblage technieken van elektronica componenten en CE/EMC richtlijnen.
Technisch Engels beheers je in woord en geschrift.

Aanbod
Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief, een sterk productenpakket met prima mogelijkheden op de internationale markten en een collegiale en professionele werksfeer.
De mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen in een internationale organisatie, ruime opleidingsmogelijkheden en prima arbeidsvoorwaarden.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
De organisatie is wereldwijd marktleider van hoogwaardige apparatuur en systemen voor de vliegtuigindustrie. Wereldwijd werken er circa 5000 mensen bij de organisatie en de vestiging in Nederland heeft circa 150 medewerkers.
De organisatie maakt producten zonder compromissen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, comfort en gebruiksgemak, alles moet beantwoorden aan de hoogste eisen die door de industrie gesteld worden. Er wordt voortdurend gewerkt aan het verbeteren van processen, werkwijzen en producten.
Ze zijn succesvol mede omdat alle ontwikkeling, productie, verkoop en reparatie van de producten in eigen huis plaats vindt.
Het continue inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverlening in combinatie met hoogstaande techniek zijn de kernelementen in de strategie van de onderneming.
Het is een dynamisch, modern, snel groeiend bedrijf dat internationaal zeer succesvol is en ambitieuze technici volop kansen biedt.

Inlichtingen bij
Martin van Egten
+31 55 5380475

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Akos B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0306699

Deel deze advertentie met:
|