Ondernemen met een vliegende start?

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-05-17
adverteerder
Valérie Bakker
type
gevraagd
adverteert sinds
08-03-2016
plaatsnaam
Amersfoort
telefoon
0880402500
gezien
1 x
snelcode info
6919322

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Met een paar uur per dag werken meer verdienen dan het modaal inkomen? Een vrije werkomgeving en flexibele werktijden? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Domica is de grootste verhuurmakelaar van Nederland. Wij op zoek naar enthousiaste en gedreven ondernemers. Een nieuwe franchisenemer die in zijn eigen gekozen werkregio ons Domica team komt versterken.

Ben je ambitieus en heb je een ondernemersgeest? Heb je affiniteit met de dynamische onroerend goed markt? Dan heb jij alles in je om een succesvolle Mobiele Makelaar te worden bij Domica!

Wij helpen je direct op weg met een compleet Domica ondernemerspakket. Je krijgt een lease auto in de Domica huisstijl, een laptop met alle Domica programma’s en bestanden, een lokaal telefoonnummer, inhoudelijke- en commerciële trainingen, drukwerk, POS-materiaal en natuurlijk de ondersteuning van het Domica team. Je werkt als mobiele makelaar dus nooit alleen.

Onze missies is ; “Bij Domica voelt iedereen zich thuis” dus ook jij!

Ben je klaar voor deze nieuwe uitdaging en zie jij jezelf als Mobiele Makelaar van Domica? Stuur dan vandaag nog je CV met pasfoto en motivatie naar demobielemakelaar@domica.nl ter attentie van Valérie Bakker. Voor meer informatie ga naar www.demobielemakelaar.nl of bel naar 088 – 0402500.

Deel deze advertentie met:
|