Dean Koontz - Grijp de nacht

prijs
€ 1,50
datum plaatsing
08-06-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Helga
type
aangeboden
adverteert sinds
02-04-2014
plaatsnaam
Geertruidenberg
telefoon
0620229492
gezien
1 x
snelcode info
5653716

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

In Moonlight Bay, Californië, verdwijnen kinderen. Uit huizen en straten. Op de politie kan men niet vertrouwen, want in Moonlight Bay zal die eerder zaken in de doofpot stoppen dan de misdadigers arresteren.

Christopher Snow lijdt aan een zeldzame erfelijke ziekte - xeroderma pigmentosum - waardoor hij geen licht verdraagt. Chris gelooft dat de vermiste kinderen nog leven en dat de verdwijningen te maken hebben met geheime experimenten op een verlaten militaire basis in de buurt, Fort Wyvern.

Geholpen door zijn vrienden en zijn uitzonderlijke hond Orson, neemt Chris het op tegen degenen die de verschrikkelijkste misdaden verdoezelen om de geheimen van Fort Wyvern te bewaren. Chris grootste voordeel is dat hij de nacht beter kent dan wie ook, zelfs beter dan zijn tegenstanders.

De pers over het eerste boek over Chris Snow:

'Zijn beste werk, Vrees niets, laat je bijna alles vrezen. Een geweldig verhaal.' - San Francisco Examiner

'Een morele fabel voor het einde van het Millennium, een aansprekend geschreven, uiterst lezenswaardige parabel van onze tijd.' - The Times

'Koontz presenteert een unieke fictieve wereld vol geloofwaardige details... Koontz' bekende thema van slachtoffers die ondanks alles overleven komt hier even krachtig naar voren als in De overlevende en De sadist, maar Snows fysieke beperkingen geven het een gevaarlijker en intrigerender scherpte.'

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening