Barix Exstreamer 100

prijs
bieden
datum plaatsing
15-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
k Nopje
type
aangeboden
adverteert sinds
15-01-2016
plaatsnaam
Amerstreek
telefoon
n.v.t.
gezien
6 x
snelcode info
6680501

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Audio, Tv en Foto > Professionele Audio-, Tv- en Video-apparatuur

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
Nog nieuw in doos. Ik heb er 1 te veel gekocht.
 
De Barix Exstreamer 100 Streaming Client zet simpel gezegd streams op internet om naar een analoge audio uitgang zonder dat daar een PC voor nodig is en is de veel gebruikte tegenpool van de Instreamer 100. De uitermatig gunstige prijsstelling maken hem bijzonder populair.

Ofschoon de Exstreamer Streaming Client oorspronkelijk ontworpen is voor eenvoudige toepassingen zoals het thuis of in de winkel afspelen van audio, wordt hij tegenwoordig ook met succes bij verbindingen vanaf lokatie naar de radiostudio of van de radiostudio naar de zender of kabelexploitant ingezet. Mocht u op deze Exstreamer een USB memory stick aansluiten met daarop tracks die binnen uw format vallen, dan kan hij bij het eventueel wegvallen van de verbinding automatisch hiervan verder spelen. Kortom: een extra stiltedetector met noodgeluid is niet meer nodig! Hij ondersteunt verschillende MP3 en WMA protocollen.

Verschillende bronnen kunnen worden ingesteld zowel netwerk streaming als locale USB media. De streaming client kan zowel als gedeeld audio netwerk worden gebruikt, of als een eenvoudige MP3/WMA speler zonder netwerkverbinding.

Specificaties

Speelt MP3 en WMA audioKan tevens locale USB media gebruiken, als het netwerk niet verbonden isEenvoudig in te stellen met een standaard Web browserOndersteunt verschillende netwerk protocollen, zoals HTTP, RTP en MMS, HTTP proxy ondersteuning
voor het HTTP protocolInstelbaar voor maar liefst 3 bronnen waarvan 1 de primaire de overige 2 als backupsondersteunt M3U playlistsEenvoudig in te stellen met behulp van DHCP, BOOTP, door als statische IP te configureren, of met de IPzator technologieStandby modeSonicIP wordt gebruikt om het IP address te definiërenAutomatische firmware updates voor HTTPSNMP monitoringMTELL monitoringondersteunt PING/ICMP

EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Audio

ADVERTEERDER:
Naam: k Nopje

Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...