Eerste Autotechnicus

Young EngineeringOnze opdrachtgever is een vooraanstaand autobedrijf met ruim 1800 werknemers en is daarmee een van de grote autobedrijven in Nederland. Ze hebben bijna 100 vestigingen in Nederland en de rest van Europa. Onze opdrachtgever is dealer van vooraanstaande merken zoals bijvoorbeeld Volkswagen, Audi en Landrover.

Functiebeschrijving
Als Eerste Autotechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van (complexe) reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan personenauto's. Met jouw ervaring draag jij zorg voor het technische onderhoud van de auto's die worden aangeleverd. Je takenpakket bestaat uit de volgende werkzaamheden:
-(Groot)onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan personenauto's;
-Stellen van diagnoses en opsporen van storingen (mechanisch en elektrisch) door gebruik te maken van moderne analyseapparatuur
-Als Eerste Autotechnicus sta je klanten te woord m.b.t. een diagnose of uitleg over een reparatie;
-Uitvoeren van APK- keuringen en zorgdragen voor de benodigde aan- en afmeldingen.

Functie-eisen
Voor de vacature Eerste Autotechnicus zijn wij op zoek naar een kandidaat die zichzelf herkent in het onderstaande profiel:
-Je bent in het bezit van het diploma 1e of 2e Monteur en je hebt ervaring opgedaan in soortgelijke functie;
-Je hebt kennis van de huidige auto-elektronica;
-Je bent bij voorkeur gediplomeerd keurmeester;
-Als Eerste Autotechnicus ben je accuraat en klant-en kwaliteitsgericht.
-Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden
Voor de vacature Eerste Autotechnicus biedt onze opdrachtgever naast een afwisselende baan en verantwoordelijke functie ook een fijne werkomgeving waar jouw ontwikkeling voorop staat. Daarnaast is er een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een goed salaris (afhankelijk van kennis en kunde), collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling. Als Eerste autotechnicus zijn er volop doorgroeimogelijkheden naar voorman of chef werkplaats en uiteraard een top uitgeruste werkplaats met gedreven collega's. Trefwoorden: automonteur, eerste autotechnicus, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, diagnosetechnicus, APK keurmeester, vacatures werktuigbouwkunde, vacatures elektrotechniek


Locatie: Amstelveen

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15564110/young-engineering-eerste-autotechnicus-amstelveen
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Young Engineering
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Amstelveen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 4 x
  • Snelcode info 21616394

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.