Contractmanager

DPAAls IT Contract- & Leveranciersmanager onderhoud je de relatie met onze leveranciers en verken je continue de markt. Het team is verantwoordelijk voor een brede portefeuille met een scala van uiteenlopende contracten; van uitvoerend tot strategisch. Hierbij kan je denken aan contracten op het gebied van software, infra, telefonie, hardware en IT diensten. Daarnaast werk je ook samen met het Rijk in het kader van Rijksbrede aanbestedingen.
Tevens werk je in projectteams om tot de juiste keuze van een leverancier te komen en alle contractuele afspraken vast te leggen. Hierin is het van belang om de business te adviseren over de Europese aanbestedingsregels en de mogelijkheden van leveranciers. Je werkt uiteraard nauw samen met je collega’s van de afdeling inkoop, juridische zaken en inhoudelijke specialisten. In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor de actualiteit van het contractdossier, de controle van de facturen en het checken van het facturatieproces.
Je gaat aan de slag in een team van contract managers met ieder hun eigen aandachtsgebied , projecten en contracten. Er heerst een positieve sfeer binnen het team, waarbij hard werken en humor met elkaar in de juiste verhoudingen staan Aangevuld met op zijn tijd een borrel, een etentje of bijvoorbeeld een off site dag.
Als IT-Contract- & Leveranciersmanager werk je bij de afdeling Business Support. Het doel van deze afdeling is de condities te scheppen voor een zo optimaal mogelijke uitvoering van de taken en verantwoordelijkheden van IT. Business Support bestaat uit de secties: Service Management, Resourcemanagement, Projectmanagement, Contract- & Leveranciersmanagement.


Jouw profiel


Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, je hebt interesse in contract- en leveranciersmanagement en affiniteit met IT. Je bent commercieel gedreven, een overtuigende gesprekspartner én je bent niet bang om de onderhandeling aan te gaan.
Je bent vasthoudend, analytisch en een teamplayer. Je schroomt niet om kritisch en op innovatieve wijze naar de contracten te kijken en verbeteringen voor te stellen.
Je hebt interesse om je te verdiepen in de wereld van licenties en van Europese aanbestedingen.
Wat je van ons kunt verwachten


We vragen veel, maar we stellen er ook veel tegenover. Wij bieden een aantrekkelijk salaris aan!. Daarnaast een bonusstructuur en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een lease auto, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid voor het declareren van bijkomende kosten. De sfeer is ongedwongen, er word hard gewerkt en ook veel gelachen en er worden diverse uitjes georganiseerd en leuke borrels! En verder:

DPA biedt je geen baan, maar een loopbaan met een steile leercurve!
Individuele opleiding- en trainingsmogelijkheden via de DPA Academy en InkoopAcademie
Afwisselende opdrachten bij gerenommeerde bedrijven
Kennisuitwisseling binnen een professioneel en enthousiast team

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Manon Bossewinkel 06-82957068
Hierbij verwijzen naar de privacy statement van DPA; https://www.dpa.nl/privacy-en-cookiebeleid/

“tevens controleren wij bij uw sollicitatie mogelijk uw social media profielen, bijvoorbeeld op linkedin en facebook, door te solliciteren verklaart u zich hiermee akkoord”


Locatie: Amsterdam

Salaris indicatie: 3500-5000

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706359/dpa-contractmanager-amsterdam
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder DPA
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 06-05-2017
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 1 x
  • Snelcode info 21570056

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.