Servicemonteur e-home | Opleidingen worden verzorgd

THE FCTR EBen jij de Servicemonteur die technische systemen van onze klanten onderhoudt en storingen verhelpt? Lees dan snel verder.

 

Wat THE FCTR E doet

Voor de vier oprichters van THE FCTR E begon het met ongeduld. Ze wilden hun huizen future smart maken, maar zo makkelijk was dat niet. Het was ingewikkeld, ondoorzichtig, tijdrovend en duur. Dat moet beter, dat kan beter, dachten ze. Bij THE FCTR E hebben ze daarom ‘slim bezit’ als centrale oplossing gekozen: wel de lusten, niet de lasten. Met een membership van THE FCTR E vermijden consumenten de grote investering in een warmtepomp en zonnepanelen en in plaats daarvan betalen ze een vaste maandelijkse membership fee. Met THE FCTR E maken we all-electric wonen slim, makkelijk en leuk. En dat is niet onopgemerkt gebleven. De aanvragen stromen binnen. Veel woningbezitters zijn benieuwd of hun woning klaar is voor de gasloze toekomst en wij helpen hen hier graag bij. Maar om dat zo goed mogelijk te kunnen doen hebben we wel goede Servicemonteurs nodig.

 

Wat we van onze Servicemonteur verwachten

Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de moderne energiesystemen van onze klanten. Je stemt de planning van werkzaamheden af op basis van serviceafspraken met leveranciers. Daarnaast controleer je geleverde systemen op afstand en onderneem je actie bij geconstateerde bijzonderheden en afwijkingen. Tevens los je zelfstandig storingen op locatie op. Ook draag je bij aan het constant verbeteren van onze service met ideeën voor optimalisatie van de werking van installaties. Je bent een ambassadeur voor ons bedrijf, dus we zorgen er vanuit kantoor voor dat je je werkzaamheden bij klanten probleemloos kunt uitvoeren.

 

Wat je verder meebrengt

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding richting Werktuigbouw of Elektrotechniek niveau 3 of 4. Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent flexibel ingesteld en ziet het verhelpen en voorkomen van storingen als een uitdaging. Je bent gewend om met klanten om te gaan en weet uitstekend met hen te schakelen op basis van jouw communicatieve vaardigheden. Je hebt verder een servicegerichte en dienstverlenende instelling. Je houdt ervan om zelfstandig in teamverband te werken. Je bent gewend om met digitale tools te werken. Je bent verder in het bezit van een rijbewijs B en bent VCA-gecertificeerd.

 

Waarom je voor THE FCTR E moet kiezen

Bij THE FCTR E heb je de kans om onderdeel uit te maken van een start-up die aan de basis staat van de belangrijkste energietransitie in jaren. We handelen volgens onze acht businessprincipes, namelijk connected, slim, steeds beter, opgewekt, impactvol, transparant en ondernemend. Ons achtste en laatste principe geeft onze ambitie weer, we think BIG en willen Europa klaarmaken voor een gasloze toekomst. Je werkt samen met een grote groep van gedreven collega’s en komt iedere dag bij heel enthousiaste mensen over de vloer die uitkijken naar jouw komst. Ook zorgen we voor training en opleiding in onze systemen zodat je de juiste kennis en vaardigheden hebt om je werk op een plezierige wijze te doen. Vanzelfsprekend hoort hier een marktconform salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

 

Solliciteer direct

Enthousiast om met ons te bouwen aan THE FCTR E? Maak samen met ons het verschil en stuur je cv en motivatie naar Frits Verhoef, Chief Operational Officer. E-mailadres: – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –. Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op www.thefctre.com of neem contact met Frits Verhoef op via telefoonnummer +31 20 215 93 03 of stuur een e-mailbericht.

Locatie: Amsterdam

Salaris indicatie: 0-1000000

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705717/the-fctr-e-servicemonteur-e-home-opleidingen-worden-verzorgd-amsterdam
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder THE FCTR E
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 20-10-2018
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570598

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.