Landelijk Coördinator Werktuigbouwkunde

VoortVerantwoordelijkheden in de belangrijkste werkprocessen
-

Toetsen van de werkprocessen en methodieken aan wettelijke bepalingen, normen, certificering en dergelijke inzake de technische discipline en indien nodig (in samenwerking met andere belanghebbenden).
-

Opstellen van of aanpassen van de interne regelgeving en/of werkprocessen en methodieken en deze (in samenwerking met andere belanghebbenden) implementeren om aan de wettelijke bepalingen te voldoen.
-

Toezien dat de medewerkers met de betreffende technische discipline zich houden aan afgesproken werkprocessen en methodieken en indien dit niet het geval is beïnvloeden tot het gewenste gedrag.
-

Bepalen van de benodigde kennis- en competentieontwikkeling van medewerkers met de betreffende technische discipline en het adviseren van de verantwoordelijke managers hierover als het gaat om aanname en ontwikkeling van medewerkers.
-

Signaleren van noodzaak tot opleidingen voor medewerkers werkzaam binnen de technische discipline, vaststellen van opleidingseisen en adviseren over passende opleidingen aan de betreffende managers van de vestigingen.
-

Het (laten) verzorgen van (her)instructies of scholing van medewerkers binnen de betreffende technische discipline om aan wettelijke eisen en of wensen van klanten te kunnen voldoen.
-

Beantwoorden van (technische) vragen op het gebied van de betreffende technische discipline.
-

Adviseren ten aanzien van vraagstukken met betrekking tot de betreffende technische discipline aan interne -, externe -, en potentiele klanten.
-

Actief volgen van ontwikkelingen binnen de technische discipline door het lezen van vakliteratuur, lezen van vakgerichte blogs en bezoeken van evenementen door vakverenigingen et cetera zodat de Landelijk Techniek Coördinator kan beoordelen of deze ontwikkelingen van belang zijn voor Kropman en zo ja het initiatief neemt tot implementatie ervan binnen de organisatie.
-

Verbeteren of vervangen van diensten, producten, protocollen en standaarden om de kwantiteit en kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.
-

Het in acht nemen en op de juiste en adequate wijze toepassen van bedrijfseigen richtlijnen, werkinstructies en procedures die betrekking hebben op Kwaliteit, Arbo en Milieu. Bij afwijkingen of constateringen van onveilige situaties of handelingen is hij/zij bevoegd om de werkzaamheden stil te leggen, hierbij zal na stillegging overleg plaatsvinden met zijn / haar leidinggevende voor het bepalen van de juiste actie en maatregelen. Functie-eisen

-

Een ervaren Werktuigbouwkundige die goed op de hoogte is van wet- en regelgeving.
-

HBO werk- en denkniveau.
-

Vernieuwend kan denken en handelen.
-

Kan complexe problemen ontleden, oplossen en op een eenvoudige manier overbrengen aan (interne) klanten.
-

Representatief en communicatief vaardig (kan goed schakelen tussen verschillende niveaus).
-

Standplaats bij n.t.b.
-

Kennis van bijv: BRL6000, F-gassen, SCIOS, stookruimte, ventilatie, gebouw riolering, medische gassen Arbeidsvoorwaarden


Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:

-een mooie baan bij onze opdrachtgever
-een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
-3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
-een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
-secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
-25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgeverSollicitatieprocedure


Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.


Locatie: Amsterdam

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705714/voort-landelijk-co-rdinator-werktuigbouwkunde-amsterdam
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Voort
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570601

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.