Engineer

ICTVind jij technisch complexe projecten een leuke uitdaging? Werk jij als professional graag met anderen samen in een leuk en betrokken team?
Je gaat werken bij een netbeheerder. Ze leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in uw regio. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. Het bedrijf zorgt ervoor dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie.
Je gaat werken bij de afdeling Aanleg. Samen met jouw collega’s zorg je voor veilig en betrouwbaar energietransport van vandaag én morgen. Jouw team legt infrastructuren aan op het gebied van laagspanning en middenspanning.
In jouw functie draait het om de voorbereiding van complexe elektra projecten. Op basis van het programma van eisen maak jij een ontwerp voor verschillende projecten: bijv. voor aansluitingen van groot zakelijke klanten, reconstructies, uitbreidingen en/of saneringen. Hierbij krijg je soms te maken met andere partijen. Als Engineer bereid je het project voor en plan je dit van A tot Z. Je bent verantwoordelijk tot het project is uitgevoerd en afgerond. Dit betekent dat je zorgt dat:
- het tracé bepaald wordt;
- de vergunningen worden aangevraagd;
- de tekening gemaakt wordt;
- je de financiële voorcalculatie maakt en de benodigde materialen reserveert.

Maar ook dat je achteraf berekent en verklaart waar eventuele verschillen vandaan komen en zorgt dat het project zo snel mogelijk wordt afgerond. Je hebt contact met collega’s en met externe partijen die helpen om de doelstelling te bereiken. Je overlegt met uitvoerders over de plannen die je hebt gemaakt en betrekt de aannemer daarbij, indien nodig. Strak plannen en het werken aan meerdere projecten tegelijk is voor jou een tweede natuur. Is een project afgerond, dan evalueer je de kosten en uitgevoerde werkzaamheden. Natuurlijk heb je gedurende het hele project oog voor veiligheid.
Functie-eisen- Je werkt graag in een team;

- Je kan overzicht houden en weet prioriteiten te stellen;

- Ervaring met plannen, financiën en administratie;

- MBO+ werk- en denkniveau in de richting van Energietechniek, Middelbare Gastechniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;

- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met middenspanning en/of laagspanning. Ook als je slechts met één discipline ervaring hebt maar bereid bent het andere discipline te leren, nodigen we je uit te solliciteren;

- Kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels / leidingen en/of middenspanning stations;

- Je hebt bij voorkeur ervaring met SAP en GAIA en het is voor jou geen probleem om nieuwe computersystemen eigen te maken;

- Affiniteit met energiedistributie;

- Ervaring met projectmatig werken.
Arbeidsvoorwaarden


- Een (vast) dienstverband met afwisselende projecten
- Vakkennis verbreden door training centers en kennisnetwerken
- Werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied
- Toegang tot aansprekende organisaties in verschillende branches


Locatie: Amsterdam

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705680/ict-engineer-amsterdam
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder ICT
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570618

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.