Meewerkend voorman Elektrotechniek bij dynamische startup

THE FCTR EAltijd al willen meebouwen aan een innovatieve start-up? Een bedrijf dat zowel de overheid, de conservatieve energiemarkt als de consumenten wakker heeft geschud? En nu woningen door heel Nederland en straks Europa klaarmaakt voor de gasloze toekomst? Dan is deze vacature van Meewerkend voorman Elektrotechniek bij THE FCTR E echt iets voor jou.

 

Wat THE FCTR E doet

Voor de vier oprichters van THE FCTR E begon het met ongeduld. Ze wilden hun huizen future smart maken, maar zo makkelijk was dat niet. Het was ingewikkeld, ondoorzichtig, tijdrovend en duur. Dat moet beter, dat kan beter, dachten ze. Bij THE FCTR E hebben ze daarom ‘slim bezit’ als centrale oplossing gekozen: wel de lusten, niet de lasten. Met een membership van THE FCTR E vermijden consumenten de grote investering in een warmtepomp en zonnepanelen en in plaats daarvan betalen ze een vaste maandelijkse membership fee. Met THE FCTR E maken we all electric wonen slim, makkelijk en leuk. En dat is niet onopgemerkt gebleven. De aanvragen stromen binnen. Veel woningbezitters zijn benieuwd of hun woning klaar is voor de gasloze toekomst en wij helpen hen hier graag bij. Maar om dat zo goed mogelijk te kunnen doen hebben we wel een goede Meewerkend voorman Elektrotechniek nodig.

 

Wat we van onze Meewerkend voorman Elektrotechniek verwachten

Bij THE FCTR E werken we niet alleen met techniek van de hoogste kwaliteit, ook onze service is van topniveau. Je begeleidt de dagelijkse uitvoering van de projecten om huizen van onze klanten gasloos te maken. Je ondersteunt de werkvoorbereider, zodat de werkzaamheden van je collega’s in de buitendienst volgens planning verlopen en aan onze vastgestelde kwaliteitscriteria voldoen. Tot slot zorg je ervoor dat de elektrische installatie van de klanten gereed gemaakt wordt voor de waterpomp en zonnepanelen. Ook ben je verantwoordelijk voor zowel de interne communicatie als het contact met onze klanten. Kortom: samen met het installatieteam zorg je dat alle slimme techniek naadloos opgaat in de woning.

 

Wat je verder meebrengt 

Je hebt een afgeronde mbo-4 diploma richting Werktuigbouw. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van toepasselijke computerprogramma’s voor het maken van tekeningen en (technische) berekeningen. Je bent flexibel ingesteld en ziet het perfect plaatsen van de installaties als een uitdaging. Je bent gewend om met klanten om te gaan en weet uitstekend met hen te schakelen op basis van jouw communicatieve vaardigheden. Je hebt verder een servicegerichte en dienstverlenende instelling. Je houdt ervan om zelfstandig in teamverband te werken. Je bent gewend om met digitale tools te werken. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bent VCA-, NEN- en Bei gecertificeerd.

 

Waarom je voor THE FCTR E moet kiezen 

Bij THE FCTR E heb je de kans om onderdeel uit te maken van een start-up die aan de basis staat van de belangrijkste energietransitie in jaren. We handelen volgens onze acht businessprincipes, namelijk connected, slim, steeds beter, opgewekt, impactvol, transparant en ondernemend. Ons achtste en laatste principe geeft onze ambitie weer, we think BIG en willen Europa klaarmaken voor een gasloze toekomst. Je werkt samen met een grote groep van gedreven collega’s en komt iedere dag bij heel enthousiaste mensen over de vloer die uitkijken naar jouw komst. Ook zorgen we voor training en opleiding in onze systemen zodat je de juiste kennis en vaardigheden hebt om je werk op een plezierige wijze te doen. Vanzelfsprekend hoort hier een marktconform salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. 

Solliciteer direct

Enthousiast om met ons mee te bouwen aan THE FCTR E? Stuur dan je cv en motivatie naar Frits Verhoef, Chief Operational Officer. Emailadres: – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –. Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op www.thefctre.com of neem contact op met Frits Verhoef op via telefoonnummer +31 20 215 93 03 of stuur een e-mailbericht.

Locatie: Amsterdam

Salaris indicatie: 0-1000000

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705641/the-fctr-e-meewerkend-voorman-elektrotechniek-bij-dynamische-startup-amsterdam
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder THE FCTR E
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 20-10-2018
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570646

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.