Zelfstandig Assistent Accountant

welkom01

Wat ga je doen als Zelfstandig Assistent Accountant?

Als Assistent Accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken van administratie, jij richt je op het samenstellen/controleren van jaarrekeningen en geef je betrouwbaar advies op zowel financieel als fiscaal gebied. Je analyseert de tussentijdse cijfers en je geeft daar de juiste opvolging aan. Tevens houd jij rekening met het budget en planningsproces. Mocht de klant vragen hebben dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Naast het onderhouden van relaties, beheer je eigen portefeuille en richt jij je op tussentijdse rapportages. Hierdoor kan jij toekomstgericht advies geven aan de klant. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder!


Wat wordt jou geboden?

* Een goed bruto jaarsalaris
* Uitmuntend secundair pakket waaronder een telefoon van de zaak en een 13e maand
* Doorgroeimogelijkheden en een uitstekende studieregeling
* Gezellige en gemotiveerde collega's


Wat wordt er van jou verwacht?

* Afgeronde HBO/WO opleiding richting bedrijfskunde of Accountancy
* Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de samenstel/controlepraktijk
* Je kunt uitstekend overweg met Exel en Exact Online
* Je bent een teamplayer, klantgericht en je beschikt over uitstekende communicatieve
vaardigheden.

Waar ga je werken?

Als Assistent Accountant kom je te werken in een enthousiaste en gedreven werkomgeving. Waar reputatie, groei en tevredenheid van de klant hoog in het vaandel staat. De firma kent meerdere bedrijven die zich zowel nationaal als internationaal hebben gevestigd. Het is een platte organisatie met korte lijnen en er heerst geen hiërarchische ambiance, maar een familiare sfeer op de afdeling. Ondanks de grote van het bedrijf zijn er korte communicatielijnen. Daarnaast worden successen op een informele leuke manier gevierd en gaat vaak gepaard met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Gevestigd in het mooie Noord-Holland ben ik op zoek naar iemand met passie voor accountancy, ben jij degene die ik zoek?
Solliciteer direct!


Meer informatie of direct solliciteren?Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Ileyas Mrabti via + 31 (0)20 850 22 99. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken jij wel de ideale kandidaat voor deze job? Daar stellen wij interessante beloningen tegenover. Kijk op onze website bij 'Recommend a friend' voor meer informatie.


Locatie: Amsterdam

Salaris indicatie:

Uur: 0-8

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705558/welkom01-zelfstandig-assistent-accountant-amsterdam
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder welkom01
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21570707

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.