Allround magazijnmedewerkers gezocht in Amsterdam Westpoort

Apics Flexjobs

                     
Wil jij werken voor het grote, internationale bedrijf, Marchon Eyewear? Keep reading!

Wij zijn per direct op zoek naar allround magazijnmedewerkers voor Marchon Eyewear in Amsterdam Westpoort. Heb jij eerder ervaring opgedaan in de functie van orderpicker, productiemedewerker of magazijnmedewerker en ben je gemotiveerd om door te knallen en aan de slag te gaan? Vindt jij het leuk om een actieve en leerzame baan te hebben in een groot magazijn? Dan is deze functie perfect voor jou! Lees snel verder voor meer informatie over het bedrijf, de functie, de vereiste en de arbeidsvoorwaarden. 
Het bedrijf waar je gaat werken is een groot internationaal bedrijf, genaamd Marchon, met een distributie centrum gevestigd in Amsterdam Westpoort. Het is een distributiecentrum voor grote zonnebrillen merken, zoals G-star, Lacoste, Chloé, Nike etc. Er zijn verschillende afdelingen waar je kunt komen te werken, zoals Shipping, Returns, Packing, Parts, Quality control en Vas. Aan de verschillende afdelingen hangen verschillende werktijden vast. Het distributie centrum is bijna volledig geautomatiseerd.  Het meeste productiewerk wordt gedaan op de afdeling returns, hier wordt heel secuur werk gedaan zoals het controleren van de teruggestuurde brillen. Op de rest van de afdelingen vindt meer het echte magazijnwerk plaats. Bij dit bedrijf is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent, er wordt namelijk om het aantal uur gewisseld van positie.
 


Marchon Eyewear probeert een cultuur te zijn van medewerkers. Een samenkomen van verschillende mensen van over de hele wereld, elk met een eigen perspectief. Zij belonen creativiteit, groei dat buiten de norm valt en streven ernaar om een leider in de industrie te zijn.Wat ga je doen?


De functie bestaat uit verschillende werkzaamheden:


-Orderpicken d.m.v. orderpickmachine

-Productiewerkzaamheden

-Ompakken en inpakken

-Retouren verwerken

-Orders controleren en verzenden
Wie ben jij?


Het is belangrijk dat jij als allround logisitiek medewerker beschikt over verschillende vaardigheden. Voor deze functie is het van belang dat je:


-De Nederlandse of Engelse taal goed beheerst;

-Gemotiveerd wordt door te werken met targets;

-Flexibel bent qua werktijden;

-Een precieze werker bent;

-Fulltime beschikbaar bent, van maandag tot en met vrijdag;

-Fysiek in orde bent (langdurig kunnen staan);

-Het leuk vindt om te werken met zonnebrillen van grote merken;

-Flexibel inzetbaar bent;

-Altijd en op tijd op je werk verschijnt;

-Een doorzetter bent;

-Een VOG kunt aanvragen. 


Salaris en werktijden

Het salaris in deze functie is 10,54 bruto per uur. Er zijn verschillende diensten waarin gewerkt wordt: 6.00u - 15.00u, 8.00u - 17.00u en 9.00u - 18.00u.
Je begin- en eindtijd zijn afhankelijk van de afdeling waar je werkt.  Ben je enthousiast geworden van deze vacature, en wil je solliciteren of meer informatie over de functie? Reageer dan met je CV en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!


Wie zijn wij?

Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!
HFJPI016e2b43f5a24537900bd415b46a0fe2


Locatie: Amsterdam

Salaris indicatie: 1750-2500

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705540/apics-flexjobs-allround-magazijnmedewerkers-gezocht-in-amsterdam-westpoort-amsterdam
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Apics Flexjobs
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-09-2018
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570719

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.