Financieel administratief medewerker financiële dienstverle…

ManpowerFinanciële administratie kent geen geheimen voor jou. Jij hebt er geen moeite mee om lastiger boekhoudkundig werk te verrichten. Jij hebt affiniteit met cijfers en het gaat bij jou dan ook niet snel duizelen van formules. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees snel verder, want uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere financieel administratief medewerkers voor een bedrijf in de financiële dienstverlening in regio Amsterdam.
 
Wat ga je doen?
Als financieel administrateur ben jij verantwoordelijk voor een goede verwerking van de financiën.
Concreet ga jij de volgende werkzaamheden uitvoeren:
-Verwerken van mutaties en klantverzoeken
-Bijhouden en verwerken van financiële administratie
-Controleren van dagelijkse en maandelijkse rapportages
 Daarnaast ben jij nadere werkzaamheden aan het oppakken die zich voortdoen op de afdeling of ondersteun jij een collega bij zijn of haar (soortgelijke) werkzaamheden.
Functie-eisen


Wie ben jij?
-Jij beschikt minimaal over een HBO-diploma
-Jij hebt minimaal 1 jaar ervaring als financieel administratief medewerker
-Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
-Jij woont bij voorkeur in of in de buurt van Amsterdam, bijvoorbeeld in Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Leiden, Purmerend of Hilversum 
Startdatum vacature
Wij bespreken graag je eerstvolgende startdatum. Als jij een opzegtermijn hebt is dat geen enkel probleem.
 
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan online via de 'solliciteer direct' knop.
 
De sollicitatieprocedure
-Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
-Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
-Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst en aanvullende informatie. Het is belangrijk dat jij de vragenlijst naar waarheid invult, je antwoorden worden gecheckt op basis van je CV!
-Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
-Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
-Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgeverStaat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.
 
We kijken uit naar jouw online sollicitatie!
Arbeidsvoorwaarden


2000,00-3000,00 bruto per maand
Sollicitatieprocedure


Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Lotte Krouwels via – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren – of bel 06-4692855.

Over Manpower
Bijna niets in het leven is voor mensen zó essentieel als het vinden en behouden van zinvol werk. Wat dit betekent, is voor iedereen anders. Manpower biedt tijdelijke, flexibele en vaste banen. Onder meer binnen de financiële en zakelijke dienstverlening, overheid, klant contact centra, logistiek en productie. Het is onze passie om mensen verder te helpen. Dat doen we met een enorme gedrevenheid. We helpen je om succesvol te zijn bij een sollicitatie en dagen je uit om je te (blijven) ontwikkelen. Eerlijkheid vinden we belangrijk; we zijn transparant, staan open voor feedback en we doen wat we beloven.


Locatie: Amsterdam

Salaris indicatie: 1750-2500, 2500-3500

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705461/manpower-financieel-administratief-medewerker-financi-le-dienstverlening-regio-amsterdam-amsterdam
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Manpower
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 14-02-2018
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21570775

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.