? 100.000 Per Jaar Verdienen. Internationaal Ondernemen In…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
07-06-13
adverteerder
Wellness Nieuwenhuis
type
aangeboden
adverteert sinds
16-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
17 x
snelcode info
2498187

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Internationaal ondernemen in de nieuwe economieWellness Nieuwenhuis ('98) heeft in samenwerking met een multinational de problemen binnen traditioneel zakendoen opgelost. Wij richten ons op de trends in de markt en maken gebruik van het medium internet om internationaal omzet te genereren.Als ondernemers bouwen wij vanuit onze marketingactiviteiten een consumentenmarkt. Onze core business bevindt zich in de wellness industrie, de grootste groeimarkt van dit moment. Deze markt bedraagt momenteel zo'n 1000 miljard euro op jaarbasis in Europa en groeit in de aankomende?3 tot?5 jaar?naar 1500 miljard.?Daarnaast richten wij ons ook op andere trendmarkten.Ons uniek marketingconcept is een mix van een aantal bijzonder krachtige marketinginstrumenten waarbij we onder andere gebruik maken van e-commerce, mond tot mond reclame en try before you buy.Voor nationale en internationale expansie zijn wij ge?nteresseerd in (potenti?le) ondernemers, die verder willen kijken dan traditioneel zakendoen en ge?nteresseerd zijn in de zakelijke mogelijkheden die e-commerce biedt.
Over Wellness NieuwenhuisWellness Nieuwenhuis maakt deel uit van een groep internationaal samenwerkende ondernemers die actief zijn in het uitbouwen van afzetkanalen voor diverse trendproducten en diensten van topkwaliteit.Onze producten en diensten bevinden zich uitsluitend in sterke groeimarkten.Door ons bijzonder businessconcept zijn wij in tegenstelling tot veel traditionele bedrijven nauwelijks gevoelig voor oncontroleerbare invloeden van buitenaf zoals: overheidsmaatregelen, concurrentie, debiteuren en personeel.Mede hierdoor zijn wij zelfs onder de huidige economische omstandigheden in staat om jaarlijks een aanzienlijke groei door te maken.

Opties:
- Functiegroep: directie/management

Adverteerder: Wellness Nieuwenhuis
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507010

Deel deze advertentie met:
|