Junior Facility Management regio Eindhoven

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Vertrouwelijk
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
37 x
snelcode info
2503973

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

ASITO is met circa 50 vestigingen in Nederland een bepalende speler in de facilitaire dienstverlening. Vanuit de visie Asito verbindt leveren wij een schone werk- en leefomgeving met meerwaarde. Asito doet dit door haar medewerkers op een kleurrijke manier te verbinden met de maatschappij. Het hoofdkantoor in Almelo ondersteunt alle vestigingen. Sinds de oprichting in 1952, is Asito nog steeds een familiebedrijf en vinden een goede werksfeer en een goed persoonlijk contact erg belangrijk. Daar zijn we trots op. Net als op ons werk, waarin we willen uitblinken! We doen dankbaar werk dat met plezier, kwaliteit en zorg wordt gedaan door onze 10.000 medewerkers. Het is de basis van ons succes, de professionaliteit en de vakbekwaamheid van Asito. Daarom doen tevreden klanten elke dag weer een beroep op onze diensten binnen de verschillende marktsegmenten zoals Medical, Transport en Leisure. Daarnaast worden natuurlijk nog meer specialistische diensten geleverd.

De omvang van onze organisatie en onze expertise op het gebied van duurzaamheid brengt mee, dat grote ondernemingen en instellingen, bijvoorbeeld in keten- en filiaalverband, interesse tonen voor de diensten van Asito en haar partners.

Asito Eindhoven . is een van de vestigingen en heeft een heel divers klantenbestand, waaronder diverse scholen, kantoorpanden en winkels. Zij zijn op zoek naar een ?
JUNIOR FACILITY MANAGEMENT (M/V)
Standplaats Eindhoven, 38 uur per week??De functie
In deze functie ben je operationeel ondersteunend aan de vestigingsmanager. Zij is met haar team objectleiders verantwoordelijk voor de uitvoering van het operationele schoonmaakproces. Het team zorgt ervoor dat op de locaties gemotiveerde medewerkers met de juiste materialen en middelen een topprestatie leveren. In je eerste jaar zul je grotendeels in de rol van objectleider werkzaam zijn. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding en het aansturen van de schoonmaakmedewerkers, je zorgt voor een prettige werksfeer terwijl je de geleverde kwaliteit goed in de gaten houdt. Ook onderhoud je contact met de opdrachtgevers. Je bent proactief naar de klanten toe en benut commerci?le kansen voor Asito. Daarnaast houd je ook het rendement op jouw objecten in de gaten en zorg je ervoor dat de administratie op orde is. Aanvullend zal de vestigingsmanager je diverse projecten toebedelen, die je zelfstandig zal gaan uitvoeren.

De eisen
Asito vindt het belangrijk dat je een proactieve houding hebt. Je gaat moeilijke situaties niet uit de weg en durft met mensen in gesprek te gaan. Dit kunnen klanten, medewerkers of collega's zijn. Je kunt goed plannen om het werk zo effici?nt mogelijk in te delen en je kan het overzicht bewaren. Ervaring met administratieve processen en financieel inzicht is belangrijk. Je hebt leidinggevende ervaring en weet mensen te motiveren, maar ook aan te spreken op houding en gedrag. Ervaring in schoonmaakwerk is een pr?. Je vindt het niet erg om op wisselende tijden te werken en je woont in Eindhoven of in de directe omgeving. Tot slot heb je minimaal een HBO Facility Management of vergelijkbaar afgerond en bij voorkeur een paar jaar werkervaring.

Waarom zoeken we jou?
Je bent een betrokken en gedreven persoonlijkheid met gevoel voor kwaliteit? In een dynamische werkomgeving voel jij je als een vis in het water.? Het organiseren en plannen onder tijdsdruk gaat je makkelijk af? Je weet medewerkers enthousiast te houden en te motiveren? Jouw sociale- en communicatieve vaardigheden komen je hierbij uitstekend van pas.?
Wat heeft Asito te bieden?
We bieden je de perfecte startfunctie op facilitair gebied aan. Het bevat uitdagend en afwisselend werk waar je zelf veel initiatief kan nemen tegen een goed, marktconform salaris. Daarnaast zal je diverse benodigde interne opleidingen voor de functie mogen gaan volgen. Je hebt de ambitie ?n capaciteiten om door te groeien tot vestigingsmanager. Voor deze functie wordt een auto van de zaak en een i-pad ter beschikking gesteld.

Reageren?
Enthousiast geworden? Stuur je CV en motivatie toe aan BAPAS Recruitment . de heer W. Thommassen, Personeelsmanager bij Asito.

Klik HIER om direct te solliciteren.

Acquisitie . deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

BAPAS (Bureau voor Arbeids Psychologisch Advies en Selectie) ondersteunt Asito . op het gebied van werving en selectie.

Trefwoorden: facilitair - facility - schoonmaak - manager -" leiding geven' - reiniging - object - objectleider - objectleiding - commercieel - commercie - hoofd - relatiebeheer - marketing - management - leidinggeven - leidinggevende - "facility management' - manager - trainee

Opties:
- Functiegroep: directie/management

Adverteerder: Asito
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507171

Deel deze advertentie met:
|