Senior Accountmanager New Business regio Gouda

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Vertrouwelijk
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
26 x
snelcode info
2503976

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

ETTU is de MS SharePoint-specialist van Nederland. Het succes spreekt uit de feiten. Opgericht 2006. Nu 75 medewerkers. Nog steeds groeiend. Toonaangevende klanten als Nutreco, Zilveren Kruis, Rijkswaterstaat, ABN Amrobank, Arcadis, C1000, Europe Container Terminals, universiteiten, hogescholen. ETTU helpt en ondersteunt in alle vraagstukken op het gebied van SharePoint. Van standaard portal tot customized migraties, ondersteuning bij de implementatie en beheer: praktijkgericht en doeltreffend maakt ETTU kennisuitwisseling binnen en tussen organisaties mogelijk. ETTU zet zich in voor zowel bedrijfsleven als voor overheden en instellingen.

ETTU werkt vanuit een centrale locatie (Gouda). Daardoor kunnen medewerkers snel en actief kennis delen over verschillende branches en meerwaarde voor opdrachtgevers cre?ren (en delen in een leuke werksfeer en sociale activiteiten). Door haar specialistische expertise en branchegerichte oplossingen groeien de kansen voor ETTU in de markt snel.


SENIOR ACCOUNTMANAGER NEW BUSINESS
Gouda - fulltime


Als New Business Accountmanager denk je mee in de marktbewerking, volg je de leads op uit het ETTU lead generation programma en gebruik je het bestaande of opgebouwde netwerk om voet aan de grond te krijgen bij nieuwe klanten. Je weet standaard en maatwerk SharePoint oplossingen aan te bieden die aansluiten bij de wensen van organisaties. Strategisch en creatief denk je mee hoe SharePoint de organisatie kan ondersteunen bij het uitwisselen van kennis en het samenwerken tussen afdelingen. Op senior level zorg je voor ingang bij grotere organisaties en bedrijven, waar je op DMU-niveau communiceert met ICT- of communicatiemanagers, MT- of directieleden. Jouw doel: verkopen van oplossingen, die deels standaard zijn en van bewezen kwaliteit, deels customized. De trajecten zijn veelal lang, en vragen focus en doorzettingsvermogen, naast commerci?le en communicatieve vaardigheid. Kortom: consultative selling in optima forma. Sales ervaring in de ICT is vanzelfsprekend. Voor lastige technische aspecten kun je een beroep doen op een consultant of researcher van ETTU. Je werkt in een sales team van (nu nog) 8 collega's en rapporteert direct aan de Commercieel Directeur.

Wat breng je mee? Minimaal HBO werk- en denkniveau Vooropleiding: informatica, bedrijfskunde, MER, BE of vergelijkbaar Ruime werkervaring als accountmanager in de ICT branche Ervaring met het verkopen van ICT-projecten, liefst in de ERP-sfeer, of natuurlijk SharePoint zelf!?Daarnaast ben je Salesdriven en klantgericht Innovatief, creatief en ondernemend Communicatief Analytisch en strategisch?Het aanbod Een uitstekend basissalaris met 13e maand 26 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag Prima pensioenregeling Diverse studiedagen per jaar Mooi leasebudget iPhone4 of Nokia Lumia en laptop van de zaak Flexibele werktijden.?Maar vooral: een moderne, enthousiaste en succesvolle organisatie die wat heeft toe te voegen. Collega's die elkaar ondersteunen en kennis delen. Platte organisatiestructuur, met korte lijnen en weinig hi?rarchie. Veel sociale activiteiten. Volop mogelijkheden je als professional te ontwikkelen.

Interesse?
Kijk op en op voor meer informatie.

Sollicitatie
Je sollicitatie met CV en motivatie is welkom bij:
BAPAS Recruitment, . Hannah Winkel.
Klik HIER om direct te solliciteren.

BAPAS Recruitment ondersteunt ETTU bij de werving en selectie van personeel.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden? sales - verkoop - salesmanager - "sales manager' - accountmanager - "acount manager' - "ICT verkoop' - "consultative sales' - "account executive' - "acquisitie' - "new business' - "ICT consultancy'

Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: Asito
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507174

Deel deze advertentie met:
|