Sales Support Iberia regio Raalte

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Vertrouwelijk
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
37 x
snelcode info
2503977

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dunlop Protective Footwear (Raalte, Ov), is wereldwijd marktleider in veiligheidsschoeisel binnen het segment laarzen. Met een uitstekende merknaam en een wereldwijde positie van haar Purofort+ producten, is Dunlop Protective Footwear actief in het ontwerp, de ontwikkeling en de vervaardiging van hoogwaardige kwaliteitslaarzen. Dunlop Protective Footwear biedt haar klanten wereldwijd een hoge kwaliteit veiligheidslaar-zen voor professioneel gebruik in sectoren zoals landbouw, voedselverwerking, constructie, infrastructuur, mijnbouw en olie & gas. Dunlop Protective Footwear heeft haar hoofdvestiging in Raalte (Ov), tevens de standplaats voor deze functie. In Raalte en Leiria (Portugal) bevinden zich de beide geavanceerde productielocaties.

Dunlop PF's belangrijkste traditionele afzetmarkten bevinden zich in Zuid- en West-Europa en Noord-Amerika. In het kader van een volledige centralisatie van de Sales Office in Raalte, zijn zij per direct op zoek naar een fulltime ??SALES SUPPORT IBERIA
Raalte (Ov) - internationaal??Functieprofiel
Voor deze positie zijn wij op zoek naar een ambitieuze, commerci?le, organisatorisch sterke persoonlijkheid, die het Salesteam Iberia op gestructureerde wijze support biedt bij de verdere uitbouw van het merk, met focus op Spanje en Portugal. De taken bestaan onder meer uit:
ondersteuning bij ontwikkelen van business plannen conform strategie? commerci?le contacten aangaan en onderhouden met business partners (distributeurs en agenten), zowel bestaand als nieuw (prospects, beurzen)? support in offertetrajecten en optimaliseren van productaanbiedingen om toegevoegde waarde te vergroten en marges te verbeteren? orderproces en administratieve afhandeling? projecten vanuit Sales Office - multidisciplinair en internationaal gericht.?
In deze functie werk je nauw samen met de Key Accountmanager Iberia aan wie je rechtstreeks rapporteert. Binnen de Sales Office werk je intensief samen met een internationaal team (8 collega's) en rapporteer je functioneel aan de Sales Office Manager.

Persoonlijk profiel
minimaal afgeronde HBO-opleiding? minimaal 2 jaar werkervaring in sales/marketing, bij voorkeur product gerelateerd? ondernemende instelling, zelfstandig? ambitieus, enthousiast, flexibel? organisatorisch sterk, planmatig werken, accuraat? beheersing van de talen Spaans, Portugees en Engels is een must? beheersing van de Franse taal is een pr? bereidheid internationaal te reizen.?
Dunlop PF biedt
internationale sales office positie met sterk groeiperspectief? deelnemen aan de ambitieuze groeistrategie van een zeer succesvolle onderneming? reismogelijkheden, internationaal (Spanje en Portugal)? loopbaanperspectieven in een internationaal opererend bedrijf.?
Solliciteer nu!
Kijk op en voor meer info.

Je sollicitatie met cv en motivatie is welkom bij:
BAPAS Recruitment, . Inge van Son.

Klik HIER om direct te solliciteren.

BAPAS Bureau voor Arbeidspsychologisch advies en selectie helpt Dunlop PF en Hevea bv in HR-zaken en executive recruitment.

Trefwoorden: 'sales executive' - 'sales development' - 'field sales' - salesmanager - 'sales manager' - 'sales development' - 'business development' - 'international sales' - 'business to business' - 'protective wear' - 'protective footwear' - 'safety clothing' - veiligheidskleding - veiligheidslaarzen - veiligheidsschoeisel - export - "internationale export' - verkoop - verkoper - acquisitie

Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: Asito
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507175

Deel deze advertentie met:
|