Microsoft Dynamics AX Functioneel Analist - Eindklant reg…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
13-06-13
adverteerder
Nigel Frank International
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
+ 44 191 230 1883
gezien
25 x
snelcode info
2512120

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor mijn opdrachtgever, een zeer succesvolle Internationale Logistieke Dienstverlener, ben ik ter versterking van hun huidige ICT afdeling op zoek naar een ervaren;

Microsoft Dynamics AX Functioneel Analist/Specialist.

Mijn cli?nt ondergaat momenteel een ERP implementatie traject, namelijk Microsoft Dynamics AX2012 en zijn ter ondersteuning op zoek naar een gedreven en ervaren MS Dynamics AX expert die het implementatie proces in goede banen weet te (bege)leiden.

Als Microsoft Dynamics AX Analist/Consultant zul je de bedrijfsprocessen analyseren binnen jouw expertise-domein en ben je . verantwoordelijk voor het vertalen van de benodigdheden vanuit de business door middel van de functionele specificaties en analyses.

Je komt hier te werken met diverse MS technologie?n zoals Microsoft Dynamics AX, BizTalk en AgilePoint om de processen op het gebied van Marketing & Sales, Supply Chain, Asset Management en Customer Service, Finance en Human Resources te ondersteunen.

Voor . de business analisten, keyusers, developers, projectmanager en de service delivery manager word jij het functionele aanspreekpunt met betrekking tot alle MS Dynamics AX2012 gerelateerde zaken.

Je houd jezelf en collega's constant up to date van de meest recente software mogelijkheden en draagt daarbij zorg voor het trainen van key users in de nieuwste functionaliteiten.

Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor echter zul je ook met regelmaat andere locaties bezoeken.

Wat wordt er gevraagd;

. HBO/Academische opleiding op het gebied van ICT.
. Minimaal 3 jaar Technische en Functionele werkervaring in ERP implementatie/configuratie trajecten met MS Dynamics AX.
. Je beschikt over relevante werkervaring in een Internationale werkomgeving en uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. (Engels is de voertaal)
. Je hebt een Proactieve en Creatieve instelling en bent gewend op een gestructureerde manier te werk te gaan.
. Uitstekende kennis van Supply Chain, Asset Management en Customer Service
. Flexibele instelling mbt regelmatig reizen naar verschillende locaties

Wat wordt er geboden;

. Unieke en uitdagende functie binnen een Internationale Business Omgeving met volop mogelijkheden om je eigen idee?n en creativiteit naar voren te brengen.
. Uitstekend salaris tussen ?46000 - ?64000p/a
. Passende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals premievrij pensioen en een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering + mogelijkheid om extra vakantiedagen op te kopen met een max van 35 dagen.
. Vast contract

Dit is een uitstekende kans om voor een zeer succesvolle en dynamische organisatie te werken.

Er wordt een stimulerende, informele werkomgeving geboden waarin er een nauwe samenwerking is met directie en mede collega's. Er zijn dan ook lage verzuimcijfers en weinig verloop. Buiten dit implementatie traject ligt er genoeg werk en uitdaging voor de toekomst en betreft dit dan ook een vaste functie.

Om te solliciteren stuur dan je CV met motivatie naar

Om deze en/of andere Microsoft Dynamics ERP vacatures in meer detail en in alle vertrouwelijkheid te bespreken neem dan contact op met Liesl Crowe -Broekhuijsen.

Dit kan via het gratis telefoon nummer 0800 0223 794 (vanaf een landlijn) of 44 191 261 8100

Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Specialist Agency.

Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics banen wereldwijd.

Doordat wij uitsluitend gespecialiseerd zijn in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt, hebben wij uitstekende relaties opgebouwd met de grootste werkgevers en beschikken wij over een onge?venaard inzicht in waar de beste Dynamics banen beschikbaar zijn en zijn daarom ook altijd op zoek naar Microsoft Dynamics ERP professionals.

Kijk op voor meer interessante vacatures.

MS Dynamics AX / Dynamics AX / Microsoft Dynamics AX / AX2009 / AX2012 / Consultant / Implementatie / Eindklant / Logistiek / Supply chain / Asset Management / Nederland / Zuid Holland / Den Haag / Zoetermeer / Leiden / Rotterdam / Utrecht / Haarlem / Amsterdam / Dordrecht / Den Bosch / The Hague / Netherlands / Implementation / Functional / Technical Analist / BizTalk / Agilepoint / WMS /

Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Nigel Frank International
Tel nr: (+31) + 44 191 230 1883
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507667

Deel deze advertentie met:
|