Teamleider Telecom Aansluitingen regio Ermelo

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
DeCom Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
21-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
30 x
snelcode info
2519562

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor meerdere opdrachtgevers werft DeCom op regelmatige basis kandidaten voor de vacature Teamleider Telecom Aansluitingen.
Indien je solliciteert op deze vacature laten we je op korte termijn weten of je profiel voldoende aansluit om in aanmerking te komen voor een kennismakend gesprek. In dat geval informeren we je tevens over de actuele stand van zaken van deze projecten bij onze opdrachtgevers. Als Teamleider zorg je dat de activiteiten worden uitgevoerd zoals afgesproken in de contractafspraken met de opdrachtgever. De projectwerkzaamheden betreffen kort cyclische installatieactiviteiten bij de eindgebruikers van grote providers: installaties ten behoeve van internet, telefonie en/of (digitale) televisie. Je co?rdineert en delegeert de opdrachten aan de teamleiders of medewerkers verantwoordelijk voor de functiegebieden orderintake, uitvoering en oplevering. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken SLA's en de KPI's waaronder de financi?le resultaten. Je zorgt als project- en procesleider continu voor optimalisatie van het project.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: DeCom Nederland
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0478768

Deel deze advertentie met:
|