Projectleider Glasvezel regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
DeCom Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
21-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
26 x
snelcode info
2519567

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor een van onze klanten zijn wij per direct op zoek naar een Projectleider Glasvezel. Indien je solliciteert op deze vacature laten we je op korte termijn weten of je profiel voldoende aansluit om in aanmerking te komen voor een kennismakend gesprek. Als Projectleider zorg je voor het realiseren van netwerkuitbreidingen, al dan niet met klantaansluitingen door het begeleiden van aannemer(s), het sturen op betrouwbare planning, leverdatum en budget, het verzorgen van voortgangsrapportage en informeren van interne en externe belanghebbenden. Je rapporteert functioneel aan de Teamleider Network Construction en hierarchisch aan de Director van onze klant. Je activiteiten
Je bent de spin in het web van de projecten die je leidt. Het speelveld van contacten bevind zich dan ook zowel binnen als buiten de eigen afdeling en organisatie. Je bent als projectleider het aanspreekpunt voor zowel collega's als voor klanten en aannemers. Voor de uitvoering van een project stuur je een "leverstraat" aan, bestaande uit een Network Designer, een aannemer en project support. Je werkt samen met de Accountmanagers en Sales support medewerkers en voor complexe projecten ook met een projectmanager. Voor het provisionen van ethernet verbindingen en de overdracht van afgeronde projecten stuur je ook de engineers aan die verantwoordelijk zijn voor de provisioning van verbindingen.

Verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de intake (beoordeling) van nieuwe projecten op basis van de afgesproken parameters. Je stuurt op, bewaakt en rapporteert over de voortgang van de aan jou toegewezen projecten op zowel tijd, geld, kwaliteit als informatievoorziening. Je voert hiertoe voortgangsgesprekken met de interne organisatie en de aannemer. Je bent eindverantwoordelijk voor de oplevering van een afgerond project aan zowel de klant als de interne organisatie. Ook rond je het project af met de aannemer na oplevering. Je ziet toe op een correcte naleving van de gemaakte afspraken met zowel collega's, aannemers en klanten door allen die bij jouw projecten betrokken zijn. Ook zie je er op toe dat de juiste processen worden gevolgd en systemen worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor de juistheid en tijdigheid van alle interne en externe communicatie over het project. Bevoegdheden: Je beoordeelt en accepteert projectopdracht op basis van de afgesproken parameters in/en het contract. Je beoordeelt en accordeert Site Survey rapporten en de bijbehorende begrotingen. Je geeft binnen het afgegeven budget goedkeuring voor meerwerk & kosten aan de aannemer. Hiernaast zijn er richtlijnen hoe om te gaan met budgetoverschrijdingen. Je controleert en accordeert de begroting, productiestaten en de bijhorende factuur van de aannemer.

Opties:
- Functiegroep: directie/management

Adverteerder: DeCom Nederland
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0492843

Deel deze advertentie met:
|