Senior Data Engineer Telecom regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
DeCom Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
21-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
2519569

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor meerdere opdrachtgevers werft DeCom op regelmatige basis kandidaten voor de vacature Data Engineer Telecom.
Indien je solliciteert op deze vacature laten we je op korte termijn weten of je profiel voldoende aansluit om in aanmerking te komen voor een kennismakend gesprek. In dat geval informeren we je tevens over de actuele stand van zaken van deze projecten bij onze opdrachtgevers.
Als Data Engineer (Telecom) beheer en verwerk je diverse data op gebied van engineering in telecominfrastructuren. Onze klant werkt met het servicecenter, wat wordt gekoppeld aan het technisch pad voortgekomen uit de engineering van een postcode. Als Data Engineer vul je Servicecenter met de nodige informatie en stel je stempellijsten en laslijsten op. Stempellijsten is een korte adressenlijst waarin staat aangegeven woningen aansluiting nodig hebben. Op de laslijsten wordt aangegeven welke woningen een lasverbinding nodig hebben. Je weet kruisingen (verkeerde verbinding aan woning) en ontbrekende informatie snel te ontdekken en ook op te lossen. Je bewaakt de planningen omtrent de engineering en uitvoering en zet deze in de systemen en legt het vast in Excel en Acces. Daarnaast werk je met Autocad, hieruit lees je tekeningen en pas je deze aan indien nodig.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: DeCom Nederland
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0385692

Deel deze advertentie met:
|