Projectleider HFC netwerken regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
DeCom Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
21-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
30 x
snelcode info
2519571

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor meerdere opdrachtgevers werft DeCom op regelmatige basis kandidaten voor de vacature Projectleider HFC.
Indien je solliciteert op deze vacature laten we je op korte termijn weten of je profiel voldoende aansluit om in aanmerking te komen voor een kennismakend gesprek. In dat geval informeren we je tevens over de actuele stand van zaken van deze projecten bij onze opdrachtgevers.
Als Projectleider HFC netwerken werk je in teamverband en ben je verantwoordelijk voor de uitrol van klantgestuurde projecten. Je houdt je bezig met het project- en procesmanagement van het project; vanuit bedrijfseconomisch en kwalitatief oogpunt zorg je voor continue optimalisatie. Je stuurt zowel eigen medewerkers als onderaannemers aan en bent verantwoordelijk voor de geleverde productkwaliteit en kwantiteit. Je begeleidt en controleert de uitvoering en houdt daarbij toezicht op de naleving van instructies en voorschriften. Je bewaakt de voortgang en rapporteert aan de Manager Design en Construct van de business unit. Je overlegt regelmatig met opdrachtgevers, collega projectleiders, engineers, uitvoerders en onderaannemers. Je onderhoudt contacten met gemeenten, woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaren en opdrachtgevers.

Opties:
- Functiegroep: directie/management

Adverteerder: DeCom Nederland
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0331850

Deel deze advertentie met:
|