Schouwer Hoogbouw Glasvezel regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
DeCom Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
21-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
53 x
snelcode info
2519573

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor meerdere opdrachtgevers werft DeCom op regelmatige basis kandidaten voor de vacature Hoogbouw Schouwer.
Indien je solliciteert op deze vacature laten we je op korte termijn weten of je profiel voldoende aansluit om in aanmerking te komen voor een kennismakend gesprek. In dat geval informeren we je tevens over de actuele stand van zaken van deze projecten bij onze opdrachtgevers.
Als Hoogbouw Schouwer bij onze klant neem je voor de hoogbouw, zowel binnen als buiten, het trac? op voor de aanleg van glasvezel. Hierbij leg je goede contacten met VVE, zodat je de juiste ruimtes in kunt om te bekijken hoe de trac?'s (moeten) lopen en waar de glasvezels moeten worden aangesloten. Woningen worden steekproefsgewijs bezocht om te zien of de aansluitpunten gelijk zijn of dat er bijzonderheden zijn. Van alle bevindingen maak je een chronologisch rapport, met daarin de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en de middelen die hierbij nodig zijn. Je rapporteert dit aan de teamleider. De hoogbouw schouwer bij onze klant werkt zelfstandig, maar ook als teamplayer als het gaat om met andere schouwers complexe zaken oplossen.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: DeCom Nederland
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0385691

Deel deze advertentie met:
|