Senior Engineer teamleider regio Harderwijk

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
DeCom Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
21-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
27 x
snelcode info
2519584

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor meerdere opdrachtgevers werft DeCom op regelmatige basis kandidaten voor de vacature Senior Engineer.
Indien je solliciteert op deze vacature laten we je op korte termijn weten of je profiel voldoende aansluit om in aanmerking te komen voor een kennismakend gesprek. In dat geval informeren we je tevens over de actuele stand van zaken van deze projecten bij onze opdrachtgevers.
Binnen het KPN transmissienetwerk wordt hard gewerkt aan het optimaliseren van bestaande en realiseren van nieuwe verbindingen. Deze verbindingen verwerken we in de KPN registratiesystemen.

Als Senior Engineer ben je verantwoordelijk voor het uitzoeken en aansturen van de opdrachten, dit doe je op basis van structuur- en migratieplannen. Je houdt systemen als NIM, GEOS en aanverwante systemen nauwkeurig bij en verleent assistentie aan de projectleider/manager inzake voortgang van de projecten. Je stuurt een groep engineers aan bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Het betreft klantaansluitingen glas zakelijke markt, INN netwerken, aanleg backhauls, VDSL projecten en migraties in het algemeen. Je bent tevens verantwoordelijk voor het opstellen van de calculatie voor de projectkosten.

Opties:
- Functiegroep: directie/management

Adverteerder: DeCom Nederland
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0380233

Deel deze advertentie met:
|