Uitvoerder Glasvlezel Civiel regio Apeldoorn

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
DeCom Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
21-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
34 x
snelcode info
2519588

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor meerdere opdrachtgevers werft DeCom op regelmatige basis kandidaten voor de vacature Uitvoerder Glasvezel Civiel.
Indien je solliciteert op deze vacature laten we je op korte termijn weten of je profiel voldoende aansluit om in aanmerking te komen voor een kennismakend gesprek. In dat geval informeren we je tevens over de actuele stand van zaken van deze projecten bij onze opdrachtgevers.
Als Uitvoerder Glasvlezel Civiel ben je verantwoordelijk voor het correct schouwen van de werkgebieden. Je krijgt een tekening mee van een werkgebied waarvan jij controleert of de aangegeven trac?s mogelijk zijn of dat de trac?s anders moeten lopen. Hierbij is het van cruciaal belang dat de Vlakschouwer de omgeving goed observeert op allerlei mogelijke obstakels, zoals bomen, trappen, muren en wegen. Je weet bij de obstakels precies welke middelen gebruikt worden en welke informatie je moet verschaffen om het trac? op de juiste manier aan te leggen. Naast obstakels ben jij als schouwer nauwlettend op onvolledige informatie, zoals ontbrekende of overbodige woningen/adressen of toegang voor werkverkeer. Ook signaleer je de hoeveelheid (bijzondere) aansluitingen van hoog- en laagbouw. Alle informatie verwerk je met een tablet pc en in rapportages.

Opties:
- Functiegroep: produktie/uitvoerend

Adverteerder: DeCom Nederland
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0406947

Deel deze advertentie met:
|