Startend Glasvezel Engineer regio Harderwijk

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
DeCom Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
21-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
2519615

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Als Startend Glasvezel Engineer werk je in teamverband en richt je je als specialist op glasvezel netwerken.

Je bent verantwoordelijk voor de complete engineering van netwerken. Je verzamelt de benodigde informatie bij klanten (door middel van Site Survey) en gemeenten en daarnaast haal je informatie uit de netwerksystemen van de opdrachtgever. Je verzorgt het ontwerp van het netwerk (werktekeningen, schema's) en maakt werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.

Naast het ontwerpen ben je ook verantwoordelijk voor een juiste kostencalculatie en bewaak je de doorlooptijden van de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je vraagt vergunningen aan bij overheden en legt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast in een logboek zodat de opdrachtgever altijd inzicht heeft in de voortgang van zijn projecten. Wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd verwerk je alle informatie in de geautomatiseerde netwerkmanagement systemen.
Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: DeCom Nederland
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0495233

Deel deze advertentie met:
|